Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Черьомушках провели футбольний турнір серед дітей (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Черьомушках провели футбольний турнір серед дітей (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Черьомушках провели футбольний турнір серед дітей (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Приурочені змагання були до чергового дня народження тренера та виконавчого директор громадської організації «Дитячий футбольний клуб «Соколята» Мешко Еміліяна Михайловича. Щоб розіграти перемогу...

Приурочені змагання були до чергового дня народження тренера та виконавчого директор громадської організації «Дитячий футбольний клуб «Соколята» Мешко Еміліяна Михайловича. Щоб розіграти перемогу в турнірі, на полі ЗОШ №10 зібрались команди «Ідеал» (мікрорайон «Росвигово»), ДЮСШ (смт. Середнє), ФК «Мукачево» (м. Мукачево) та господарі турніру – вихованці ФК «Соколята». Напруга у всіх поєдинках демонструвала рівень зарядженості команд на перемогу. Навіть назву команди-переможця турніру вдалось назвали лише після серії пенальті. Одинадцятиметрові краще вдались команді ФК «Мукачево», яка і завоювала кубок. Друге місце посіли господарі ФК «Соколята», сльози на очах яких пояснювали розпач від срібних нагород. Третє місце завоювали футболісти ДЮСШ Середнє, а четвертими стали футболісти «Ідеалу».

ВІДЕО ДНЯ

Завершився турнір церемонією нагородження. Привітати юних футболістів з чудовою грою завітали депутат Верховної Ради України Валерій Лунченко та депутат Мукачівської міської ради Сергій Герасимюк. Вони і вручили пам’ятні медалі та кубки учасникам змагань.

Як зазначив Валерій Валерійович Лунченко у своєму виступі, емоціям які панували на полі не часто можна побачити на чемпіонатах України. При цьому нардеп не приховував свого захопленням вправності молодого покоління у володінні м’ячем та спортивної витривалості. Варто зазначити, що подібний турнір не став би можливим без сприяння Президента ФК «Соколята» Степана Чепака та віце-президента клубу Едуарда Ілтьо.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно