Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ФК Метеор – новий чемпіон Закарпаття з футболу

ФК Метеор – новий чемпіон Закарпаття з футболу
Цей недільний день для команди з села Пістрялово став, безперечно, історичним днем. Їхній колектив достроково оформив перше в своїй історії чемпіонство, до слова, вони ніколи не були навіть у...

Цей недільний день для команди з села Пістрялово став, безперечно, історичним днем.

ВІДЕО ДНЯ

Їхній колектив достроково оформив перше в своїй історії чемпіонство, до слова, вони ніколи не були навіть у призерах.

Звісно, що усі прогнозували переконливу перемогу гостей у Довгому. Але ніхто не думав, що вибороти дострокове чемпіонство пістрялівцям доведеться дуже важко. Чому?

Реклама

По-перше, погода не була поблажливою до гравців обох команд, адже майже на всій території Закарпаття і, зокрема, у Довгому, панувала типова британська погода – дощ, мряка і трошки холоду. І це суттєво вплинуло на газон поля та на інші умови для гри.

По-друге, довжани дуже люблять рідний колектив і всіляко підтримують своїх улюбленців у кожному поєдинку. Тому психологічно господарі були готові до натиску лідера чемпіонату.

Реклама

І по-третє, боржавці будь-яким способом хочуть продовжити інтригу у чемпіонаті.

Протягом першого тайму панувала інтрига, адже представники Іршавщини дуже міцно оборонялись і, використовуючи помилки суперника, створювали небезпечні нагоди. Вже на 7 хвилині Михайло Якуб подав м’яча з лівого флангу, як Михайло Батрин ледь не влучив у сітку воріт гостей. Та футболісти з Мукачівщини активно діяли на чужій половині поля. Пістрялівці постійно використовували фланги, зокрема, лівий, на якому чергував Василь Горський для створення і втілення небезпечних атак. Василь інколи й завершував гострі випади біло-синіх. Та майстерність голкіпера далася взнаки. Можна відзначити дії Сергія Кундрика та Олексія Омельченка. Останній на 31 хвилині здалека вирішив пробити. Звісно, влучив він у площину воріт, та воротар довжин знову втримав шкіряного. У команди з берегів Боржави був схожий епізод, у якому роль стрільця зіграв Сергій Білак, який теж з далекої дистанції пробив, та м’яч пролетів трохи вище воріт Євгена Сослюка.

Без порушень, драматичних епізодів, голів, однак зі спортивною інтригою пройшов перший тайм.

Реклама

Друга частина зустрічі, все таки, дала усім уболівальникам області відповіді на головні запитання чемпіонату. Наставник пістрялівців вирішив змінити хід поєдинку і випустив на поле замість Сергія Кундрика свого джокера – Андрія Сірого. Той за п’ять хвилин (на 58 та 63 хвилинах) двічі змусив господарів опустити голови. Спочатку він пробив низом і влучив у ворота, а на 63 хвилині головою подвоїв рахунок.

На 68 хвилині Андрій Малик зі штрафного головою переправив шкіряного і скоротив відрив у рахунку, влучивши у верхній правий кут воріт Євгена Сослюка – 2:1. Надалі команда з Довгого хотіла відновити інтригу, та усі зусилля були даремними.

«Метеор» із Пістрялова завойовує золоті медалі крайової першості.

"Боржава" – "Метеор" – 1:2.

Голи: Малик, 68 – Сірий, 58, 63.

“Боржава”: Газа (Драгула, 64), Каганець, Якуб (Назаренко, 60), Чумак, Скакун, Білак, Іванчов, Кузьма (Дзямка, 73), Батрин М. І., Батрин М. М., Малик, 68.

“Метеор”: Сослюк, Проюк, Григорович, Теплюк, Варга, Стецо, Герц, Кундрик (Сірий, 50), Горський, Гегедош, Омельченко.

Реклама

Андрій СлохінякФото Алла Шитів

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно