Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Воркаутери вчерговий раз виробляли у Мукачеві неймовірні трюки (ФОТО)

Воркаутери вчерговий раз виробляли у Мукачеві неймовірні трюки (ФОТО)

Воркаутери вчерговий раз виробляли у Мукачеві неймовірні трюки (ФОТО)
9-го червня у м. Мукачево на території спортивного майданчику ЗОШ №11 відбулися вже ІІ обласні щорічні змагання з Street Workout. У цього ще зовсім юного, але вже дуже популярного серед молодого...
ВІДЕО ДНЯ

9-го червня у м. Мукачево на території спортивного майданчику ЗОШ №11 відбулися вже ІІ обласні щорічні змагання з Street Workout. У цього ще зовсім юного, але вже дуже популярного серед молодого покоління руху стає все більше шанувальників, оскільки це не тільки новий вид спорту, але й ще і філософія здорового способу життя без шкідливих звичок. Воркауту в Україні вже понад 4 роки, та загальнодержавного розповсюдження він здобув завдяки Денису Мініну та його особистого прикладу, яких висот можливо досягти завдяки постійним тренуванням та веденню правильного способу життя.

Відкривали спортивний захід переможець телешоу «Україна має талант 2012» Іван Козачок та директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Оксана Мошкола.

Реклама

У самих змаганнях взяло участь понад 70 юних спортсменів з Мукачівського, Ужгородського, Перечинського, Берегівського, Хустського, Вольвецького та Рахівського районів нашої області. Та майже стільки ж глядачів різного віку.

Змагання проходили за трьома напрямами: силовий фрістайл; так званий джимбарр; та технічних комбінаціях запозичених в основному з спортивної гімнастики. Особливим гостем цих змагань став лідер команди Workout, переможець телешоу «Україна має талант 2012» Іван Козачок. Він був почесним суддею разом із головою обласного осередку «Стріт Воркаут Закарпаття» – Ігорем Котубеєм.

Реклама

Самі ж змагання пройшли у дружній атмосфері за підтримки обласної організації «Спорт для всіх», яка вже в другий раз надає подарунки для переможців. Хотілося б особливо виділити юних спортсменів, переможців цих змагань, які своїм особистим прикладом надихають молоде покоління показуючи такі неймовірні номери на турніку та брусах, це: Гушка Василь (м. Хуст), Штефуца Андрій (м. Хуст), Гопак Ілля (м. Ужгород), Костюк Владислав (м. Ужгород), Томі Мішкай (м. Берегово), Топтей Олександр (м. Хуст), Пиринець Михайло (м. Берегово), Баршай Максим (м. Хуст). Та особливо - хлопцям із Мукачева, які допомогли організувати це свято здорового способу життя Богдану Степану та Селезньову Олександру.

Нагадаємо, що попередня зустріч вуличних спортсменів відбулася у м. Хуст на 24 березня цього року.

ЗОЦФЗН «Спорт для всіх»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно