Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Тячеві провели новорічний турнір з греко-римської боротьби

У Тячеві провели новорічний турнір з греко-римської боротьби

У Тячеві провели новорічний турнір з греко-римської боротьби
ВІДЕО ДНЯ

29 грудня у спорткомплексі «Спортивна арена «Тячів» відбувся традиційний новорічний турнір із греко-римської боротьби. Ці змагання, що підводять спортивні підсумки року серед юних борців, проводяться вже дванадцятий рік поспіль за сприяння народного депутата України Василя Петьовки.

У турнірі взяли участь 160 спортсменів з багатьох населених пунктів Тячівщини – Дубового, Ганичів, Тернова, Кривого, Тернова, Тересви, Грушова, Нижньої Апші, Топчина, Біловарців, Вільхівців, Тячева, Руського Поля, а також гості з Києва, які в цей час перебували на зборах, – підопічні вихованця відділення греко-римської боротьби Тячівської ДЮСШ, а нині тренера Руслана Ісрафілова. Головним суддею змагань був заслужений працівник фізичної культури і спорту України, старший тренер району при Тячівській ДЮСШ Йосип Болдижар.

Реклама
Читайте також:
Велоспортсмен із Мукачева переміг на змаганнях в Угорщині та Румунії

Юнаки змагалися у чотирьох вікових групах: 2003-2004, 2005-2006, 2007-2008, 2010-2012 р.н. Чимало учасників – вже досвідчені юні борці, а хтось вийшов на килим уперше. В результаті серії поєдинків визначилися переможці та призери змагань, які були винагороджені грамотами, медалями та кубками. 

Реклама

Також кубками були відзначені володарі трьох спеціальних номінацій – «За волю до перемоги» – Даніел Опріш, «За кращу техніку» – Денис Мідянка, «Наймолодший учасник змагань» – Валерій Церкуник.  

У загальнокомандному заліку на третьому місці опинилася збірна команда Києва, на другому – «Тячів-2» і на першому – «Тячів-1».  Усім учасникам новорічного турніру представники народного депутата Василя Петьовки вручили солодкі подарунки до свят.

Нагадаємо, вже відомо, з ким ФК «Минай» зіграє в чвертьфіналі Кубка України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно