Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • БК "Мукачево" завоювало бронзові нагороди чемпіонату Закарпаття з баскетболу, переможцем став БК "Ужгород"

БК "Мукачево" завоювало бронзові нагороди чемпіонату Закарпаття з баскетболу, переможцем став БК "Ужгород"

БК "Мукачево" завоювало бронзові нагороди чемпіонату Закарпаття з баскетболу, переможцем став БК "Ужгород"
11-12 травня в Ужгороді фінальними іграми завершився чемпіонат області з баскетболу серед чоловічих команд. В першій півфінальній зустрічі зійшлися молодість та досвід – ЗОДЮСШ м. Ужгород та БК...

11-12 травня в Ужгороді фінальними іграми завершився чемпіонат області з баскетболу серед чоловічих команд.

ВІДЕО ДНЯ

В першій півфінальній зустрічі зійшлися молодість та досвід – ЗОДЮСШ м. Ужгород та БК «Ужбаскет». Гравці ЗОДЮСШ за допомогою стрімкого нападу одразу заволоділи ініціативою та повели у рахунку, жодного разу не поставивши під сумніви свою перемогу. Фінальна сирена зафіксувала розгромну перемогу юних спортсменів 93-56.

В другому півфіналі боротьба була набагато напруженішою, адже в ньому зустрічалися принципові суперники – БК «Ужгород» та БК «Мукачево». Перша половина пройшла за рівної гри. Вперед у рахунку виходила то одна, то інша команди. Але в 3 чверті за рахунок кращої гри в захисті та нападі ужгородці відірвалися, і попри всі намагання мукачівців втримали перемогу до фінальної сирени – 79-66.

Реклама

Наступного дня в матчі за 3 місце баскетболісти БК «Мукачево» впевнено перемогли БК «Ужбаскет» 84-43, і отримали бронзові нагороди чемпіонату.

В фінальній зустрічі між БК «Ужгород» та ЗОДЮСШ м. Ужгород команди продемонстрували яскраву атакуючу гру. На швидкі прориви БК «Ужгород» баскетболісти ЗОДЮСШ відповідали чудовою влучністю з дальньої та середньої дистанції, що і дозволило їм впевнено повести в рахунку після першої чверті гри. Але в другій половині досвідченіші гравці зуміли переломити хід гри за допомогою захисту та багаточисленних швидких відривів, до яких юні гравці ЗОДЮСШ були неготові. В другій половині гри «Ужгород» оформив комфортну перевагу в рахунку, і довів гру до перемоги – 98-83, здобувши золоті медалі чемпіонату. Баскетболісти ЗОДЮСШ завоювали срібні медалі, що для такої молодої команди можна вважати успіхом.

Реклама

Кращим захисником чемпіонату області серед чоловічих команд сезону 2012-2013 визнали Андрія Попадинця з БК «Ужгород». Антона Іванину та Івана Петечела з команди ЗОДЮСШ визнали кращим нападником та кращим центровим турніра. Нагороду найціннішого гравця чемпіонату (MVP) отримав гравець БК «Мукачево» Костянтин Костенко.

Олександр Зубковський, голова Закарпатської обласної Федерації баскетболу

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно