Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У спортивному залі ЗОШ №13 міста Мукачева відбувся мікс-турнір з волейболу (ФОТО)

У спортивному залі ЗОШ №13 міста Мукачева відбувся мікс-турнір з волейболу (ФОТО)

У спортивному залі ЗОШ №13 міста Мукачева відбувся мікс-турнір з волейболу (ФОТО)
Минулої неділі, 7 квітня, у спортивному залі ЗОШ №13 м.Мукачева відбувся мікс-турнір з волейболу. Організаторами заходу виступили фанат спорту Чеварга О. та тренер Колнишева Л.В. Справжнє свято для...

Минулої неділі, 7 квітня, у спортивному залі ЗОШ №13 м.Мукачева відбувся мікс-турнір з волейболу. Організаторами заходу виступили фанат спорту Чеварга О. та тренер Колнишева Л.В. Справжнє свято для поціновувачів волейболу зібрало 9 команд – учасників. Волейбол – один з наймасовіших видів спорту,захоплює динамічністю та напруженим перебігом гри.

ВІДЕО ДНЯ

Особливістю цього турніру був склад учасників: команда складалася з 6 гравців – 3-х чоловіків та 3-х дівчат. Матчі проходили не за класичними правилами, а тривалістю по 10 хв сет. Тож учасники виявили не лише майстерність і спритність, а й певну психологічну стійкість.

Реклама
У спортивному залі ЗОШ №13 міста Мукачева відбувся мікс-турнір з волейболу (ФОТО) – 01
Реклама

Запекла боротьба за перемогу точилася між юними представниками Мукачева, Сваляви, досвіченими колективами Ужгорода та Іршави. Поєднання досвіду та молодої енергії, майстерності та неперевершених емоцій,підтримка вболівальників – все це загартовує та надихає на подальшу невпинну роботу над собою.

В результаті напружених баталій команда Ужгорода зайняла 4-те місце, програвши молодій команді зі Сваляви, які здобули 3-тє місце. У фіналі зустрілися досвідчені команди Іршави та « Міраж» (до складу цієї команди входили гравці з Мукачева та Сваляви) . Із впевненою перевагою 2:0 «Міраж» здобув перемогу.

Реклама
У спортивному залі ЗОШ №13 міста Мукачева відбувся мікс-турнір з волейболу (ФОТО) – 02

Склад команди-переможця: Плоскіна В., Колнишев Ю., Хомин М., Скукіс М., Маркін А., Спіцин М., Колнишева Л., Скукіс О., Павлович В., Іршкова М. (тренер В.Ф. Скукіс та Л.В.Колнишева) . Команда-чемпіон готується до міжнародного мікс-турніру, який відбудеться на початку червня в Словаччині.

Також варто відзначити , що окрім команд- переможців, які були нагороджені медалями та кубком, визначили кращих гравців – Барабанову К.(команда Ужгорода) та Хомина М.(«Міраж»). Молоді учасники мають на кого рівнятися, це своєрідна підготовка до поїздки в Сербію, де школярі Мукачева будуть представляти нашу державу на міжнародних змаганнях наприкінці квітня.

У спортивному залі ЗОШ №13 міста Мукачева відбувся мікс-турнір з волейболу (ФОТО) – 03
Реклама

Організатори мають надію , щоб турнір став традиційним. Старання з боку ентузіастів і розмови в кабінетах. Звичайно, хотілося б більше уваги з боку державних структур, адже здоров’я нації – це активне залучення молоді до спорту. Адже в інтересах держави здорові діти, які займаються у спортивних секціях, а не пропадають перед моніторами комп’ютерів у віртуальному світі.

Ольга Скукіс

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно