Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Звіт мукачівського клубу спортивного орієнтування "Товариш" посів 4 місце серед звітів “Спортивні велопоходи ІІІ ступеню складності” (ФОТО)

Звіт мукачівського клубу спортивного орієнтування "Товариш" посів 4 місце серед звітів “Спортивні велопоходи ІІІ ступеню складності” (ФОТО)

Звіт мукачівського клубу спортивного орієнтування "Товариш" посів 4 місце серед звітів “Спортивні велопоходи ІІІ ступеню складності” (ФОТО)
Відповідно до Плану міжнародних і всеукраїнських заходів з учнівською та студентською молоддю на 2013 рік, з метою подальшого розвитку молодіжного та дитячого туризму, з 1 по 15 березня 2013 року...
ВІДЕО ДНЯ

Відповідно до Плану міжнародних і всеукраїнських заходів з учнівською та студентською молоддю на 2013 рік, з метою подальшого розвитку молодіжного та дитячого туризму, з 1 по 15 березня 2013 року в Києві було проведено Чемпіонат України зі спортивних туристських походів серед учнівської та студентської молоді, в якому взяли участь 96 учнівських команд з Києва та 21 регіону, і 21 студентська група з 11 областей України.

Чемпіонат проводився у шести видах туризму (велосипедному, водному, гірському, лижному, пішохідному та спелео) та по чотирьох категоріях складності маршрутів окремо.

Реклама

Закарпатська область надіслала на чемпіонат два звіти з походів, які здійснили гуртківці обласного центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді (директор Володимир Чепа).

Творчий звіт про дослідницько-спортивний спелеопохід ІІІ-ї категорії складності по печерам плато Карабі АР Крим, який організував та провів керівник гуртків ЦТКЕСум Денис Шахайда (заступник керівника Михайло Левінець, до групи входили студенти ужгородських вишів Вікторія Федикович (УжНУ), Йосип Дорогій (ЗакДУ), Михайло Лагажевський та Віктор Ватаг (обидва з УНЦ КНТЕУ – всі вони є членами ужгородського пригодницького клубу "Lynx"), переміг у номінації “Спортивні спелеопоходи ІІІ категорії складності”.

Реклама

В змаганнях школярів в категорії “Спортивні велопоходи ІІІ ступеню складності” четверте місце посів звіт про похід по Закарпаттю членів мукачівського клубу спортивного орієнтування "Товариш" (керівники групи Ніна Расчупкіна та Олександр Цепурдей, учасники походу Яна Бабушкіна, Едуард Бубряк, Дмитро Гаршанін, Беата Зубака, Олександр та Руслан Касьянови, Ігор Майданевич, Василь Морозов, Сергій Расчупкін та Наталія Шозда). Цікаво, що двоє суддів з трьох поставили звіт закарпатців на третє місце, давши їм відповідно на 6 та 9 очок менше, ніж фаворитам, зате оцінка третього судді була категоричною: - мінус 24 бали! І у підсумку мукачівці програли 6,4 бали першому місцю та 5 балів третьому…

Олександр Цепурдей

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно