Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Протягом трьох місяців понад 50 тисяч закарпатців покатались на ковзанах

Протягом трьох місяців понад 50 тисяч закарпатців покатались на ковзанах

Протягом трьох місяців понад 50 тисяч закарпатців покатались на ковзанах
З кожним роком зима все менше радує нас морозами та гарним снігом, тому без штучних пристосувань годі і мріяти про ковзани. Напевно, саме тому одним з найпопулярніших місць для міського дозвілля в...

З кожним роком зима все менше радує нас морозами та гарним снігом, тому без штучних пристосувань годі і мріяти про ковзани. Напевно, саме тому одним з найпопулярніших місць для міського дозвілля в цьому сезоні сміливо можна назвати відкриті ковзанки мережі «Ice-Land». Цього зимового сезону мережа розрослась до трьох ковзанок і тепер свої ковзанки мають три міста області: Ужгород, Тячево та Мукачево, загальна площа яких перевищує 3000 кв.м.

ВІДЕО ДНЯ

Цієї зими ковзанки мережі «Ice-Land» відвідали 5400 дітей за програмою безкоштовного соціального катання, у тому числі для дітей з дит.будинків, і ще 2025 дітлахів у віці до 6 років каталися на ковзанах безкоштовно. Протягом сезону на найбільшій ковзанці в Ужгороді проведено 20 ігор Чемпіонату Закарпаття з хокею та 2 матчі Західноукраїнської Аматорської Хокейної Ліги. На льодових майданчиках мали змогу проводити свої тренування дівчата-черлідери і гурти вогняного шоу на льоду. Цього сезону на 41 дитину віком від 4 років поповнились дитячі тренувальні команди, а гордість Айсленду - дитяча хокейна команда «Закарпатські ведмеді», провела 60 тренувань на льоду. Крім цього, місто Мукачево сформувало власну дитячу хокейну команду. Разом з тим, 60 тренувань було організовано протягом сезону для дорослих хокеїстів, команд «Спартак-46», «Шахтарські барси», «Ужгородські вовки» та «Синевир», біля 30 тренувань для команди хокеїстів у Мукачево.

Загалом, протягом трьох місяців понад 50 000 людей весело та з користю для здоров’я проводили свій вільний час на ковзанах і більше 3700 чоловік вперше встало на ковзани.

Реклама

Таким був зимовий сезон 2012-2013. Вже скоро у м.Ужгород ковзанку змінить роллердром, на який запрошуються всі любителі катання на роликах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно