Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У День захисника вітчизни у Мукачеві змагалися каратисти (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У День захисника вітчизни у Мукачеві змагалися каратисти (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У День захисника вітчизни у Мукачеві змагалися каратисти (ФОТОРЕПОРТАЖ)
День захисника вітчизни відзначили у Мукачеві каратисти Закарпатської обласної федерації Шотокан карате-до. У спортивному клубі карате-до «Сінай» зібрались представники цього виду спорту, щоб...
ВІДЕО ДНЯ

День захисника вітчизни відзначили у Мукачеві каратисти Закарпатської обласної федерації Шотокан карате-до. У спортивному клубі карате-до «Сінай» зібрались представники цього виду спорту, щоб визначити між собою кращих. Відпрацювати технічні прийоми, покращити майстерність та підняти бойовий дух - мали на меті організатори змагань. Адже ці змагання є одним із етапів підготовки до всеукраїнських і міжнародних турнірів, які чекають юних каратистів вже на весні 2013 року.

Усіх присутніх привітав голова обласної федерації Шотокан карате-до Роман Михайлович Маслиган, котрий, також, нагородив пам’ятними подарунками найкращих спортсменів 2012 року. Кубками були нагороджені лідери в СКК «Сінай» - переможці та призери минулорічних Всеукраїнських змагань Єгорова Юлія, Дзямко Андрій, Фабрицій Софія. У 2012 році збірна області формувалась переважно з представників Мукачівського клубу «Сінай» та взяла участь у Всеукраїнських змаганнях у Донецьку та Харкові, захищаючи честь нашого краю.

Реклама

Розпочались змагання з розділу «ката», і як завжди на змаганнях місцевого рівню, із старших категорій. Так, переможцями в зазначеному розділі стали: Бауман Владислав із ЗОШ №10,Лендєл Олександр із ЗОШ №4, Забишний Сергій із ЗОШ №10, Коваленко Андрій із НВК «Первоцвіт»,. Серед дівчат небуло рівних Фабрицій Софії із ЗОШ №1.

По завершені першої частини змагань розпочались змагання з двобоїв «куміте». Як зазначів Роман Михайлович – «Характерною рисою проведення змагань, за версією карате JKS, є відсутність вагових категорій, так спортсмени змагаються із однолітками. А деякі спортсмени старші і важчі за інших. Тому, для перемоги, важлива не тільки технічна майстерність, але і готовність до поєдинку із спортсменом, що може бути набагато сильнішим…». Переможцями цього розділу стали: Кепинач Іван із ЗОШ №2, Коваленко Андрій із НВК «Первоцвіт», Лендел Олександр із ЗОШ №4 Фабрицій Софія із ЗОШ №1, Мельничук Олександр із НВК «Первоцвіт», Пристая Юліан із НВК «Гармонія». Кращим технічним спортсменом було визнано Гонак Максима із ЗОШ №1, який, хоча і зайняв друге місце у своїй категорії, проте був найтехнічнішим на турнірі. Отже старт дано.

Реклама

Відділ молоді та спорту Мукачівського міськвиконкому

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно