Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • До Дня святого Валентина у місті над Латорицею змагалися орієнтувальники (ФОТО)

До Дня святого Валентина у місті над Латорицею змагалися орієнтувальники (ФОТО)

До Дня святого Валентина у місті над Латорицею змагалися орієнтувальники (ФОТО)
Хто-небудь зможе сказати скільки існує видів спорту на землі? Навряд чи. Більшість за звичкою зациклюється на футболі й боксі, та на олімпійських медалях. А їх – цих видів спорту – десятки й...
ВІДЕО ДНЯ

Хто-небудь зможе сказати скільки існує видів спорту на землі? Навряд чи. Більшість за звичкою зациклюється на футболі й боксі, та на олімпійських медалях. А їх – цих видів спорту – десятки й сотні. І багато динамічних, азартних, видовищних. Велокрос-кантрі, спортивна радіопеленгація, капоейра, МТБО, кунг-фу, пауерліфтинг, акробатика, сальса, швидкісний біг на роликах, спортивний туризм, альпінізм, мотокрос, рафтинг, шахи, авіамодельний спорт – це мала дещиця спортивного різноманіття. І захоплюються ними мільйони людей. Одним з найпопулярніших у світі є спортивне орієнтування.

Незвично тепла, як для середини лютого погода, встановилася в Закарпатті. Скориставшись настільки щедрим подарунком від природи, тренери та випускники клубу спортивного орієнтування "Товариш", що працює при Закарпатському центрі туризму і спорту учнівської молоді, провели 13 лютого у Мукачеві "Пригодницьку гонку з нагоди Дня святого Валентина". Метою організаторів було залучення дітей до занять спортивним орієнтуванням, загальне оздоровлення, популяризація спорту.

Реклама

Заняття орієнтуванням сприяють розумовому і фізичному розвитку, зміцненню здоров'я, допомагають пізнавати і розуміти природу.

Крім оздоровчої та спортивної спрямованості, орієнтування має велике прикладне значення. Вміння орієнтуватися – в житті і на місцевості – навичка, яка стане в пригоді кожному.

Реклама

Переможцями перших в новому сезоні змагань стали Роман Юрса і Ніна Цепурдей, Ірина Розман та Любомир Фаринич, Вікторія Глагола та Володимир Френіс. Спеціальні призи після проходження дистанції отримали всі учасники.

У вересні 2013 року на Закарпатті проходитимуть міжнародні змагання, присвячені 50-річчю з часу проведення під Ужгородом Перших Всесоюзних змагань зі спортивного орієнтування.

На груповому фото – переможці змагань.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно