Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець тренує один з провідних клубів Норвегії

Мукачівець тренує один з провідних клубів Норвегії
Один з провідних клубів спортивного орієнтування Норвегії KristiansandOrienteringsklubb (КОК) продовжив на 2013 рік контракт з українським тренером, 36-річним мукачівцем В’ячеславом Мухідіновим....

Один з провідних клубів спортивного орієнтування Норвегії KristiansandOrienteringsklubb (КОК) продовжив на 2013 рік контракт з українським тренером, 36-річним мукачівцем В’ячеславом Мухідіновим. Запрошення В’ячеслава, стало найкращим минулорічним різдвяним подарунком для нашого клубу, відзначив менеджер КОК Арне Бйордет, – Ми задоволені його роботою на посаді тренера елітної команди клубу, тими результатами, які здобула команда. Нагадаємо, що цього сезону, вп’яте за свою історію та вперше за три останні роки, команда з Крістіансанду зуміла вибороти нагороди одних з найпрестижніших (100-кілометрових!) естафетних змагань у світі – Тіоміла (Tiomila), що проводяться у Швеції з 1945 року.

ВІДЕО ДНЯ

У складі команди виступає чимало спортсменів світового рівня, як от чемпіони світу швейцарці Даніель (5-разовий чемпіон світу та переможець Всесвітніх ігор) та Мартін Хубманни і Баптист Роллер, норвезьці Холгер Готт та Вегард Даніелсен, чемпіони Данії, Норвегії та Чехії.

А 20 грудня чарівна дружина В’ячеслава – Олена (теж відома спортсменка, неодноразова чемпіонка України) народила дівчинку. Молоде подружжя назвали донечку Софією.

Реклама

Отримала заслужену нагороду за успіхи на тренерській стезі й ще одна вихованка мукачівського клубу спортивного орієнтування ”Товариш” – 27-річна Марія Семак, яка живе і працює в Данії, де за контрактом з федерацією орієнтування тренує групу талановитої молоді. Підводячи підсумки року, керівництво Данської федерації, особливо відзначивши професіоналізм Марії, її здатність створити навколо себе дружню обстановку і вміння надихнути на високі результати своїх підопічних, присвоїло нашій землячці звання кращого тренера року.

Наша довідка: В’ячеслав Мухідінов та Марія Семак є вихованцями мукачівського клубу спортивного орієнтування ”Товариш”. В’ячеслав, випускник мукачівської ЗОШ № 1, приймав участь у 5 чемпіонатах світу і є одним з найуспішніших українських орієнтувальників: призером чемпіонату Європи, 4-разовим переможцем Всеукраїнських спортивних ігор, багаторазовим чемпіоном України та Угорщини. Крім СК ”Товариш”, виступав за словацький клуб ”Даргов” (KOBDargov) з Кошіце, угорський ”Вошуташ” (NyíregyháziVasutasSportClub) з Ніредьгази, данський клуб – “Фарум” (Farum-Tisvilde OK) та клуб ”Турун Метсанкавият” (TurunMetsänkävjät) з Фінляндії.

Реклама

Марія Семак навчалася спочатку в мукачівській ЗОШ № 20, потім із золотою медаллю закінчила ЗОШ №1. Найвищим досягненням її спортивної кар’єри є звання чемпіонки світу на класичній дистанції та віце-чемпіонки у спринті, які вона виборола 2000 року на чемпіонаті світу серед школярів у Ізраїлі. Багаторазова чемпіонка України, Угорщини та Данії. Виступала, крім СК ”Товариш”, за команди угорського ”Вошуташу” (NyíregyháziVasutasSportClub), київського НАУ, данських клубів – “Фарум” (Farum-Tisvilde OK) та ”Леви з Бловстроду” (BlovstrødLøverne).

Мукачівець тренує один з провідних клубів Норвегії – 01
Реклама
Мукачівець тренує один з провідних клубів Норвегії – 02
Мукачівець тренує один з провідних клубів Норвегії – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно