Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівські баскетболістки зайняли друге місце на турнірі у литовському Вільнюсі

Мукачівські баскетболістки зайняли друге місце на турнірі у литовському Вільнюсі

Мукачівські баскетболістки зайняли друге місце на турнірі у литовському Вільнюсі
Протягом трьох днів жіноча та чоловіча команди ветеранів із Мукачева брали участь у 7-му міжнародному баскетбольному турнірі серед ветеранів «Вільнюс-2012». У столицю Литви, крім мукачівських...

Протягом трьох днів жіноча та чоловіча команди ветеранів із Мукачева брали участь у 7-му міжнародному баскетбольному турнірі серед ветеранів «Вільнюс-2012».

ВІДЕО ДНЯ

У столицю Литви, крім мукачівських команд, з'їхалися представники баскетбольних команд із Латвії, Росії, Польщі, Білорусії. 12 чоловічих команд змагалися у вікових категоріях 50+ та 60+, а 5 жіночих команд – у групі 40+.

Жіноча команда «Карпатські ведмедиці» у перший день турніру розгромила команду «Камане» із Вільнюса з рахунком 71:36. Другу литовську команду із м. Кречінга наші баскетболістки переграли з результатом 55:29. У грі за золоті медалі ведмедиці, як і у минулому 2011 році, зустрілися з командою «Свая» з Вільнюса. Гра проходила в упертій та напруженій боротьбі. Перший період був за господарями турніру 10:9, другий – мукачівські баскетболістки програли з різницею у 5 очок, третій період – нічийний, а четвертий – з перевагою наших – 8:6. Але фінальний свисток судді зафіксував перемогу литовської команди «Свая» з рахунком 44:40. У мукачівській команді бійцівський характер, командну і результативну гру показали Ольга Продан, Тетяна Кобзар, Тетяна Куріло, Тетяна Ясичева та інші. За підсумками цього турніру наша жіноча команда отримала срібні нагороди та кубок за 2-ге місце.

Реклама

Мукачівська чоловіча команда у перший день змагань в упертій боротьбі програла досвідченим гравцям із команди «Проект-44» (м.Москва) з рахунком 37:40. Другу гру мукачівці провели проти команди «Консус» (польське місто Торунь) і виграла з рахунком 45:26. Останню гру наші чоловіки з рахунком 62:58 програли команді з м. Риги. На цьому турнірі наша чоловіча команда посіла почесне 5-те місце. За підсумками турніру серед команд 50+ перше місце здобули ветерани з Москви, а у групі 60+ золото здобули баскетболісти з Санкт-Петербурга.

Під час перебування у столиці Литви наші ветерани ознайомились з історичними та пам'ятними місцями Вільнюса, а під час дружньої вечері зустрілися з легендами литовського баскетболу і намітили плани підготовки команд до чемпіонату світу.

Реклама

Мукачівські ветерани баскетболу висловлюють щиру подяку литовським спортсменам за теплий прийом наших команд.

Віталій Бібік, голова ММБКВ "Імпульс"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно