Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Юний мукачівський боксер в складі збірної України здобув золоту медаль

Юний мукачівський боксер в складі збірної України здобув золоту медаль

Юний мукачівський боксер в складі збірної України здобув золоту медаль
Кілька днів тому закарпатські боксери відзначилися на двох великих змаганнях. У Керчі відбувся турнір сильніших боксерів України серед школярів 1999-2000 років народження. Його було проведено з...

Кілька днів тому закарпатські боксери відзначилися на двох великих змаганнях. У Керчі відбувся турнір сильніших боксерів України серед школярів 1999-2000 років народження.

ВІДЕО ДНЯ

Його було проведено з метою відбору кращих юних боксерів, які готуватимуться до чемпіонату Європи серед школярів, що відбудеться в 2013 році. На турнір було викликано 4 закарпатців: Владислава Левченка, Дмитра Кулю, Адальберта Горвата з Мукачева (тренер Валерій Вишньов) та Дениса Сурдука з Рахова (тренер Віталій Урбан). Усі четверо виступили блискуче. Денис Сурдук (вагова категорія 54 кг) став бронзовим призером, Владислав Левченко (вагова категорія 37 кг) та Адальберт Горват (вагова категорія 48 кг) здобули срібні нагороди, а Дмитро Куля (вагова категорія 40 кг) виборов золоту медаль. Старший тренер збірної школярів України з боксу Ільдар Шарафутдінов запросив закарпатців для підготовки до чемпіонату Європи серед школярів.

У неділю із престижного турніру серед кадетів, який проходив у Польщі, повернувся ще один вихованець Валерія Вишньова, Артур Кошут, який виступав у складі збірної України. Чотирнадцятирічний боксер на високому рівні провів усі свої поєдинки серед боксерів вагової категорії 40 кг і здобув золоту медаль.

Реклама

Сьогодні збірна команда ФСТ «Спартак» під керівництвом Валерія Вишньова їде до Умані, де пройде чемпіонат України серед юніорів. Ми починаємо звикати до успіхів наших спортсменів у цьому виді спорту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно