Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівські ветерани баскетболу завоювали срібні нагороди на "Кубку Дрогобича"

Мукачівські ветерани баскетболу завоювали срібні нагороди на "Кубку Дрогобича"

Мукачівські ветерани баскетболу завоювали срібні нагороди на "Кубку Дрогобича"
Вже вдруге у цьому році мукачівські ветерани баскетболу зустрілися на спортивному майданчику Дрогобича з місцевими ветеранами баскетболу. Перша зустріч відбулася на турнірі пам’яті майстра спорту...

Вже вдруге у цьому році мукачівські ветерани баскетболу зустрілися на спортивному майданчику Дрогобича з місцевими ветеранами баскетболу.

ВІДЕО ДНЯ

Перша зустріч відбулася на турнірі пам’яті майстра спорту СРСР Золтана Котубея. Тоді мукачівці здобули переконливу перемогу. На цей раз МБКВ «Імпульс» взяв участь у I відкритому турнірі «Кубок Дрогобича».

За кубок вели боротьбу 4 баскетбольні команди. У кожному матчі боротьба була напруженою, а перевага однієї з команд – мінімальною. У стартовому поєдинку мукачівські баскетболісти перемогли команду БК «Дрогобич-1» із рахунком 48:41 і вийшли до фіналу.

Реклама

У матчі за І місце наші земляки боролися до фінального свистка, але поступилися господарям БК «Ветеран» Дрогобич із рахунком 55:51. Здобутком мукачівців стали срібні медалі, кубок та грамоти, а також дружні зв’язки з баскетболістами сусідньої області. Тепло привітав наших баскетболістів із успіхом на турнірі голова федерації баскетболу Дрогобича Володимир Ярмольницький, який і вручив нагороди нашим землякам. У мукачівців відмінно зіграли Василь Лопатюк, Сергій Фельбаба, Валерій Чубірка, які, крім хорошої гри, продемонстрували й снайперські здібності. Гравці МБКВ «Імпульс» вдячні дрогобицьким ветеранам за теплий прийом.

Віталій Бібік, голова МБКВ «Імпульс»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно