Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кубок Регіонів виборола «молодіжка»

Кубок Регіонів виборола «молодіжка»
Цього тижня на мукачівському стадіоні «Авангард» вісім команд із міста над Латорицею боролися за Кубок Регіонів. Заснував змагання кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому...

Цього тижня на мукачівському стадіоні «Авангард» вісім команд із міста над Латорицею боролися за Кубок Регіонів. Заснував змагання кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 Вячеслав Шутко. Дізнавшись, що у Мукачеві існує група ініціативних людей, які власним коштом організовують аматорські турніри, він вирішив їм допомогти. Заручившись допомогою свого колеги, кандидата у народні депутати України по виборчому округу №70 Михайла Ланя, Вячеслав Ласлович прийняв рішення – створюємо нове змагання – Кубок Регіонів.

ВІДЕО ДНЯ

- У молодості я теж грав у футбол за професійні команди, продовжую грати і зараз, – розповідає Вячеслав Шутко. – Був приємно здивований, коли дізнався, що молодь, не чекаючи допомоги чиновників, сама організовує турніри – а це ж і форма, і кубки, і медалі, і робота суддів. Таких ініціативних людей треба заохочувати. У мене вже з’явилась ідея створити Аматорську Лігу, де би були представлені команди з кожного мікрорайону, з кожного великого підприємства. Думаю, після виборів зберу у себе футболістів, і ми над цим подумаємо.

Отже, власне, про турнір. За кубок прийшли поборотися наступні аматорські команди: «Меркурій», «Атлант», «Центр», «Легіон», «Преміум», «Фокстрот», «ZZ» та «Молоді Регіони». Остання команда, хоча і вперше брала участь у такому змаганні, стала переможцем, посівши першу сходинку. На другому місці – команда «Меркурій», бронзові нагороди – у команди «Центр». Четверте місце, яке є у аматорських турнірах також вважається почесним і відзначається кубком – у команди «Легіон».

Реклама

Взагалі, нагороди та відзнаки з рук Вячеслава Шутка отримали не тільки переможці турніру, а й усі команди, які брали участь в нелегкій боротьбі. За результатами зіграних матчів кращим бомбардиром турніру став Юрій Хоменко, а голкіпером – Овчинніков Арчі. Приз глядацьких симпатій отримала команда «Фокстрот».

Прес-служба кандидата у народні депутати України

Реклама
Кубок Регіонів виборола «молодіжка» – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно