Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ФК "Мукачево" – достроковий чемпіон Закарпаття з футболу 2012

ФК "Мукачево" – достроковий чемпіон Закарпаття з футболу 2012
Беззаперечний лідер цьогорічної першості краю з футболу став недосяжним для решти суперників ще за тур до фіналу чемпіонату, здолавши міцну команду з Середнього. Напередодні зустрічі усіх...

Беззаперечний лідер цьогорічної першості краю з футболу став недосяжним для решти суперників ще за тур до фіналу чемпіонату, здолавши міцну команду з Середнього.

ВІДЕО ДНЯ

Напередодні зустрічі усіх турбувала лише одна інтрига: чи зможе ФК «Мукачево» достроково оформити чемпіонство, адже для цього команді вистачило б навіть нічиї у грі з ФК «Середнє».

Останній же клуб вже гарантував собі 4 місце – без шансів піднятися вище, або опуститися нижче у турнірній таблиці.

Реклама

Матч розпочався за ідеальної погоди та переповнених трибунах. Кожна з команда намагалася бути активною, але було помітно, що мукачівці – куди вмотивованіші. А тому постійно створювали небезпечні моменти.

З переваги гостей розпочався і другий тайм, які за перші 20 хвилин створили, щонайменше, 4-и 100%-моменти, з яких реалізували один. Гол на рахунку одного з кращих бомбардирів команди Володимира Бабича.

Реклама

Решта матчу проходила у аналогічному руслі. У господарів за всю гру був лише один 100%-момент, коли Іван Скунзяк вискочив на побачення з воротарем мукачівців, але промазав.

Кінцівка матчу була напруженою, але результат залишився той самий: ФК «Мукачево» на виїзді здолав одну з найсильніших команд краю та достроково завоював титул чемпіона Закарпаття 2012 року.

За результатами 21 туру мукачівці здобули 53 очки. Їхній найближчий переслідувач – минулорічний чемпіон СК «Берегвідейк» – хоч і має гру в запасі відстає аж на 7 очок. Ще далі – ФК «Поляна» та ФК «Середнє».

Реклама

Слід зауважити, що гра ФК «Мукачево» у цьому сезоні просто вражає: у команди найкращий напад, який за 21 гру провів 63 голи, тобто всередньому 3 голи за матч, а також найкращий захист – лише 15 пропущених м’ячів.

Загалом мукачівці здобули вже 16 перемог, дві нічиї, і лише двічі поступилися в цьому сезоні. Важко навіть пригадати, коли ще якійсь команді вдавалося показати подібні результати. Жодних сумнівів, що це результат командною роботи спортсменів та людей, які підтримували їх.

До речі, цієї неділі в Мукачеві відбудеться офіційне вітання футболістів з титулом. Команда цього дня зіграє останній матч сезону в рідних стінах проти іршавської «Бужори». Початок о 14.00.

Іван Романчук

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно