Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Кубок "Меркурія" в Мукачеві проходив під лозунгом "Здорова молодь - світле майбутнє" (ФОТО, ВІДЕО)

Кубок "Меркурія" в Мукачеві проходив під лозунгом "Здорова молодь - світле майбутнє" (ФОТО, ВІДЕО)

Кубок "Меркурія" в Мукачеві проходив під лозунгом "Здорова молодь - світле майбутнє" (ФОТО, ВІДЕО)
В кубку взяли участь вісім команд, зокрема: «Меркурій», «Атлант», «Центр», «Легіон», «Преміум», «Фокстрот», «Епіцентр-Беркут», «ZZ». Вік учасників футбольного свята від 15 до 47...
ВІДЕО ДНЯ

В кубку взяли участь вісім команд, зокрема: «Меркурій», «Атлант», «Центр», «Легіон», «Преміум», «Фокстрот», «Епіцентр-Беркут», «ZZ». Вік учасників футбольного свята від 15 до 47 років.

Головною метою проведення турніру є пропаганда здорового способу життя серед молоді, виховання підростаючого покоління в спортивному дусі. Ціллю, яку ставили перед собою організатори та учасники спортивного дійства, є показати молодим людям, що спорт і зокрема футбол це гідна альтернатива тютюну, алкоголю та наркотикам. Адже замість того щоб «вбивати» час десь «за гаражами» з цигарками та пляшкою пива, можна весело і з користю для здоров’я проводити своє дозвілля в компанії друзів чи колег по роботі.

Реклама

Позитивна дружня атмосфера, яка панувала на турнірі тільки ще раз це підтвердила. Адже між суперниками на полі склались хороші відносини, які виразилися у взаємоповазі та чесній спортивні боротьбі.

За результатами зіграних матчів перше місце посіла команда «Епіцентр-Беркут». Друге місце вдалося вибороти команді «ZZ». На третьому місці опинилася команда «Меркурій». Ну а четверту позицію зайняли гравці команди «Атлант».

Реклама

Команди, які зайняли призові місця були нагороджені цінними призами – кубками, медалями і грамотами. Крім цього комплекти медалей і грамот отримали і всі інші учасники кубку «Меркурія» .

Окремо варто зазначити, що титул найкращого голкіпера турніру отримав гравець команди «Меркурій» - Оліферчук Микола, а Крістіан Малиш з команди «ZZ» став кращим нападаючим.

Характерною рисою кубку «Меркурія» є те, що футбольне дійство проводилось без потужної спонсорської підтримки та покровительства. І це є ще одним доказом того, що вартість затрат на проведення подібних заходів не є позахмарною.

Реклама

Генеральним спонсором та організатором проведення кубку стало АН РІА «Меркурій-Мукачево», інформаційними спонсорами виступили газети «Наше Мукачево», "Панорама" та «Наша справа».

Велика подяка за допомогу в організації турніру Альберту Ільницькому та Славі Калію.

Є надія, що подібні заходи, які спрямовані на підтримку та пропаганду здорового способу життя серед молодого покоління, будуть проводитися і надалі. І врешті-решт такі футбольні змагання стануть доброю, хорошою традицією.

В зв’язку з цим хочеться звернутися до всіх тих, кому не байдужа доля наший майбутніх поколінь та всіх хто хоче внести свою частку в розвиток нашого міста. Якщо у Вас э можливість і бажання бути спонсором чи меценатом для організації подібних майбутніх турнірів звертайтесь за телефоном: 093-995-26-80.

Організатори турніру

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно