Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві пройшов міні-чемпіонат з ролер-хокею

В Мукачеві пройшов міні-чемпіонат з ролер-хокею
Популяризувати дещо екзотичний на сьогодні вид спорту на Закарпатті – хокей на роликах - взялись у краї активні прихильники поганяти шайбу. Цими вихідними в Мукачеві відбувся перший у своєму роді...

Популяризувати дещо екзотичний на сьогодні вид спорту на Закарпатті – хокей на роликах - взялись у краї активні прихильники поганяти шайбу. Цими вихідними в Мукачеві відбувся перший у своєму роді міні-чемпіонат з ролер-хокею.

ВІДЕО ДНЯ

Замість криги - асфальт. Любителі поганяти шайбу знайшли альтернативу крижаним майданчикам та льодовим палацам. Аби грати в хокей, як виявляється, зиму чекати вже не потрібно. Щоб підтримати місцевих любителів ролер-хокею на змагання у Мукачево приїхала команда зі столиці.

Справжній професіонал, киянин Вадим, із ключкою не розлучається вже 18 років. Каже, переваг у хокею на асфальті більше, ніж у звичайного. Правила гри у зимового і літнього хокею дещо різняться. Втім за змістом вони подібні, та й захисна екіпіровка важлива в обох іграх. Приємно, каже досвідчений хокеїст, що останнім часом українська молодь усе більше захоплюється ролер-хокеєм або як ще його називають стріт-хокеєм.

Реклама

Міні-чемпіонат із ролер-хокею у Мукачеві проходить уперше. Участь у ньому взяли лише три команди: з Мукачева, Ужгорода та Києва. Прогнозовано перемогла найдосвідченіша команда зі столиці , втім перспектива у місцевих неабияка, підбадьорили кияни. Всі учасники отримали медалі та грамоти, нагородили і наймолодшого вболівальника. Свято спорту вдалося на славу. Організатори кажуть, розвиток літнього хокею на Закарпатті будуть підтримувати і надалі, а тому чергові змагання на роликах вже не за горами.

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно