Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві пройшли змагання за шаховий кубок Закарпаття

В Мукачеві пройшли змагання за шаховий кубок Закарпаття
Одна з найпопулярніших ігор у світі - шахи вже давно знайшла своїх прихильників і в місті над Латорицею. 28 серпня в Мукачеві зібралися закарпатські любителі цієї гри на турнірі «Кубок...

Одна з найпопулярніших ігор у світі - шахи вже давно знайшла своїх прихильників і в місті над Латорицею.

ВІДЕО ДНЯ

28 серпня в Мукачеві зібралися закарпатські любителі цієї гри на турнірі «Кубок Закарпаття-2012». Найсильніші шахісти краю зустрілись для того, аби помірятись силами та визначити найкращого.

Одну з найцікавіших ігор сучасності, що поєднує в собі елементи уяви, науки і спорту активна молодь Закарпаття вподобала вже давно. Про популярність шахів в краї можна судити по тій кількості різноманітних змагань та турнірів, які проводяться в регіоні щорічно. Один з них – вже традиційний кубок Закарпаття, місцем проведення турніру незмінно обрали місто над Латорицею. Стародавня інтелектуальна гра, що має багатовікову історію зробила Мукачево відомим серед прихильників цього виду спорту далеко за межами краю. Один з учасників цьогорічного кубку Захар Єфимєнко розповідає про міжнародні змагання, в яких брав участь та про свої емоції під час різноманітних турнірів.

Реклама

Цьогоріч позмагатись за кубок приїхали 14 учасників. Серед яких і гравці, які представляють закордонні клуби, втім є вихідцями із Закарпаття. Для того, щоб досягти такого рівня за словами організаторів, потрібно пройти довгий шлях та розвинути в собі потрібні якості. Які шахові задачі розв’язували гравці кожен охочий міг подивитись і в інтернеті в онлайн-режимі, визначити власних фаворитів та спрогнозувати результати.

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно