Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські ветерани баскетболу змагались зі словаками

Мукачівські ветерани баскетболу змагались зі словаками
Теплі й дружні стосунки підтримують ветерани баскетболу міста Мукачева з словацькими ветеранами. Після завершення чемпіонату України в місті Севастополь, мукачівські команди двічі гостювали в...

Теплі й дружні стосунки підтримують ветерани баскетболу міста Мукачева з словацькими ветеранами. Після завершення чемпіонату України в місті Севастополь, мукачівські команди двічі гостювали в словацьких ветеранів. Мукачівська чоловіча команда «Карпатські медведі» взяла участь у 4-ому міжнародному баскетбольному турнірі серед ветеранів пам’яті видатного словацького баскетболіста Даніела Іванка, який проходив у місті Гуменне.

ВІДЕО ДНЯ

Наші чоловіки обіграли господарів турніру з рахунком 48:37, команду ветеранів із міста Спішска-Нова-Вес здолали з результатом 52:41, а польських баскетболістів із м. Тарнув перемогли з різницею в 14 очок – 58:44. У фінальній грі за золоті нагороди мукачівці в упертій боротьбі поступилася ветеранам із м. Мартин із рахунком 64:70. У нашій команді бійцівський характер, командну гру, результативність продемонстрували Віктор Кваша, Сергій Городиський, Степан Горват, Сергій Фельбаба та ін.

А у м. Прешов протягом 3-х днів мукачівські команди прийняли участь у 3-ому відкритому чемпіонаті Словаччини серед ветеранських команд. Тут змагалися 26 команд із Чехії, Словаччини, Литви та України. У чоловіків чемпіонат проходив у 7-ми вікових категоріях, у жінок – 4.

Реклама

Наша жіноча команда «Карпатські медведиці» (35+) здобула золоті нагороди у своїй віковій групі, перегравши баскетболістів із м. Торунь (Польща) 39:32, м. Кошице (Словаччина) 52:41 та м. Пардубице (Чехія) 48:41.

Друга мукачівська жіноча команда в категорії 40 + здолала опір господарів змагання з рахунком 55:31, переграла другу команду господарів 42:39 та поступилася команді із м. Попрад 36:41. За результатом чемпіонату вона здобула срібні нагороди.

Реклама

Мукачівська чоловіча команда підтримала золотий успіх жінок і в категорії 45+ здобула 1 місце й золоті медалі чемпіонату. Наші ветерани перемогли команду з м. Прешова з рахунком 66:44, здобули важливу перемогу над командою з м. Торунь (Польща) з результатом 39:36 і в останній грі переграли господарів чемпіонату Європи серед ветеранів, литовських баскетболістів із м. Каунaс із результатом 55:47.

Віталій Бібік, голова ММБКВ «Імпульс», "Спорт-Тайм"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно