Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачево приймало обласний турнір пам’яті Олега Іщенка (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Мукачево приймало обласний турнір пам’яті Олега Іщенка (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Мукачево приймало обласний турнір пам’яті Олега Іщенка (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Вже четвертий рік поспіль Федерація футболу Закарпаття (ФФЗ) на чолі з обласним депутатом Михайлом Ланьом організовує футбольний турнір серед ветеранів пам’яті першого заступника голови ФФЗ Олега...
ВІДЕО ДНЯ

Вже четвертий рік поспіль Федерація футболу Закарпаття (ФФЗ) на чолі з обласним депутатом Михайлом Ланьом організовує футбольний турнір серед ветеранів пам’яті першого заступника голови ФФЗ Олега Іщенка. Цьогоріч сильнішого визначали чотири команди: збірні Свалявського та Воловецького районів, міста Мукачева та працівники Федерації.

Згідно жеребкування у першому півфіналі зустрілися гравці ФФЗ та футболісти свалявщини. Останні переграли команду Михайла Ланя з рахунком 5:3. У другому матчі силами мірялися гравці Мукачева та Воловецького району. Господарі виграли у суперників насухо: 3:0. Відтак у поєдинку за 3 та 4 місця зустрілись працівники Федерації та гості з Воловеччини. Основного часу для визначення переможця у цьому поєдинку виявилося замало. А у серії пенальті точнішими виявилися футболісти ФФЗ. Бронза — у їх активі.

Реклама

У фінальному ж матчі між командами Мукачева та Свалявщини інтрига залишалася до останніх хвилин. Гра була рівною —1:1. та наприкінці зустрічі екс-наставник ужгородської «Говерли» Віктор Ряшко завдав технічного удару по воротам суперника і вивів команду Мукачева вперед. 2:1 — кінцевий результат матчу.

Наприкінці гри оргкомітет змагань визначив і кращих гравців турніру. Так у складі Воловецької збірної золоту буцу отримав Федір Брунцвік. Серед свалявців нагородили Владислава Безика. У мукачівців кращим став Олександр Ремез, а серед гравців Федерації — Мирослав Щербей.

Реклама

Вже вчетверте саме 26 червня ми проводимо такий турнір пам’яті Олега Вікторовича Іщенка, хорошого друга, люблячого чоловіка і просто прекрасної людини, котрої, на жаль, уже серед нас нема, — розповідає голова Федерації футболу Закарпаття Михайло Ланьо. — Свого часу він зробив неоціненний вклад у розвиток як нашої Федерації так і закарпатського футболу загалом. Тому ми вирішили саме у такий спосіб віддати йому шану. Гадаю, з кожним роком цей турнір набиратиме обертів: будемо запрошувати більше команд, розширювати його географію…

Прес-служба Федерації футболу Закарпаття

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно