Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • "Мукачівське дербі" у чемпіонаті області з футболу закінчилось декласуванням "Метеору"

"Мукачівське дербі" у чемпіонаті області з футболу закінчилось декласуванням "Метеору"

"Мукачівське дербі" у чемпіонаті області з футболу закінчилось декласуванням "Метеору"
Відбулися чергові шостий та сьомий тури у вищій та першій лізі чемпіонату області з футболу. У вищій лізі в центрі уваги були два поєдинки. У так званому «мукачівському дербі» в місті над...

Відбулися чергові шостий та сьомий тури у вищій та першій лізі чемпіонату області з футболу.

ВІДЕО ДНЯ

У вищій лізі в центрі уваги були два поєдинки. У так званому «мукачівському дербі» в місті над Латорицею місцеве «Мукачево» приймало пістрялівський «Метеор». Господарі без особливих надсузиль декласували пістрялівський колектив – 5:1 (юнаки – 3:0). У другому центральному матчі «Поляна» у рідних стінах звели унічию протистояння з чинним чемпіоном берегівським «Берегвідейком» – 1:1 (юнаки – 2:1).

У решті матчів були зафіксовані такі результати: «Ужгород-Говерла» – «Бужора» (Іршава) – 1:0 (3:0 ); «Карпати» (Воловець) – «Плоске» – 4:0 (2:0); «Боржава» (Довге) – «Середнє» – 0:6 ( 1:3); «Нарцис» (Хуст) – «Севлюш»( Виноградово) –1:2 ( 1:2).

Реклама

А в середу в Мукачеві був зіграний пропущений матч 5-го туру «Мукачево» – «Ужгород-Говерла». Ця зустріч прогнозовано завершилася перемогою мукачівців – 2:1 (юнаки – 1:2).

У турнірній таблиці трійка лідерів є такою: «Мукачево» – 18 очок, «Берегвідейк» – 14, «Середнє» – 12.

Реклама

У юнаків лідирує «Середнє» – 16 очок, друге та третє місця між собою поділяють «Поляна» та «Ужгород-Говерла», у яких по-14 залікових балів.

У першій лізі після цього туру у турнірній таблиці ситуація докорінно не помінялася. Лідери впевнено перемогли, лише з третьої сходинки «Вишково», яке вдома переграло команду «Старт» (Золотарьово) – 2:0 (юнаки – 2:0) потіснило з третьої сходинки тересвянський «Авангард», котрий зазнав поразку на виїзді у Великій Копані – 3:0 (2:0).

В інших матчах були зафіксовані такі результати: “Говерла” (Ясіня) – “Оболонь” (Хуст) – 2:0 (юнаки — 2:1); “Карпати” (Рахів) – “Терново» – 4:2 (3:0); “В.Бичків” – “Тячів” – 3:1 (7:1); “Кісва” (КосівськаПоляна) – “Тиса” (Буштино) – 2:0 (7:0); ; “Вільхівці” Вільхівці – «Петерфолво» – 5:0 (0:5).

Реклама

Тож наверху таблиці маємо таку ситуацію: «Вільхівці» – 18 очок, «Кісва» – 17, по-14 балів у «Вишкова» та «Копані», але в останньої ще одна гра в запасі.

Серед юнаків лідирують «Карпати» (18 очок), «Ужгород-Говерла» має 16 очок, на третьому «Оболонь» (15 очок).

“Новини Закарпаття”

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно