Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • На час Євро-2012 Мукачівський шаховий клуб стане букмекерською конторою?

На час Євро-2012 Мукачівський шаховий клуб стане букмекерською конторою?

На час Євро-2012 Мукачівський шаховий клуб стане букмекерською конторою?
Мукачівський шаховий клуб вирішив не залишатись осторонь такої визначної спортивної події, як футбольний чемпіонат Європи і оголошує конкурс футбольних прогнозистів. До участі у конкурсі...

Мукачівський шаховий клуб вирішив не залишатись осторонь такої визначної спортивної події, як футбольний чемпіонат Європи і оголошує конкурс футбольних прогнозистів.

ВІДЕО ДНЯ

До участі у конкурсі запрошуються усі любителі шахів. Для реєстрації Вам необхідно до 7 червня 2012 року повідомити про своє бажання адміністрації клубу за електронною адресою : [email protected] , вказавши свої дані : прізвище, ім'я, місце проживання, відношення до шахів (тренер, любитель, вболільник тощо), рік народження.

Конкурс складатиметься з шести турів, у кожному з яких потрібно вгадати результат чотирьох матчів. Перед початком кожного туру проводиться жеребкування, згідно якого всі учасники розбиваються на пари і змагаються один з одним.

Реклама

За вірно вгаданий рахунок учасник отримує 3 (три) бали, за вірно вказаний результат (виграш, нічия, поразка) нараховується 1 (один) бал. Переможцем вважається учасник, що набрав більшу кількість балів. Він отримує за перемогу в турі 3 (три) очки. У випадку нічиєї обидва учасники отримують по 1 (одному) очку. Прогнози кожного туру слід надсилати на нашу електронну адресу не пізніше, ніж за 1 годину до початку першого матчу даного туру. Наприклад, прогнози матчів першого туру приймаються до 18 години київського часу 8 червня; другого туру - до 18 години 10 червня.

Переможці конкурсу будуть нагороджені призами, які будуть оголошені після закінчення реєстрації всіх учасників. До речі, до конкурсу можна приєднатись з будь-якого туру.

Реклама

То ж - прогнозисти - на старт!

Мукачівський шаховий клуб "32х64"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно