Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівські баскетболісти зайняли друге місце в Івано-Франківську

Мукачівські баскетболісти зайняли друге місце в Івано-Франківську

Мукачівські баскетболісти зайняли друге місце в Івано-Франківську
На запрошення Івано-Франківських ветеранів баскетболу на турнір з нагоди святкування 350-річчя міста були запрошені і ветерани цієї чудової гри з Мукачева. Протягом трьох днів на баскетбольному...

На запрошення Івано-Франківських ветеранів баскетболу на турнір з нагоди святкування 350-річчя міста були запрошені і ветерани цієї чудової гри з Мукачева. Протягом трьох днів на баскетбольному майданчику СК «Олімп» Прикарпатського Національного Університету ім. В. Стефаника змагалися жіночі й чоловічі ветеранські команди за перемогу в цьому змаганні. Наша жіноча команда «Карпатські ведмедиці» ММБКВ «Імпульс» у стартовому поєдинку здолала команду з міста Хмельницький з рахунком 58:23.

ВІДЕО ДНЯ

Гра була по-справжньому бойовою, два періоди виграли господарі, два за нашими баскетболістками. Але на останніх секундах гри вдалий кидок Лілії Янковської приніс перемогу з рахунком 58:57 і золоті медалі турніру мукачівській команді.

Чоловіча команда здолала в першій грі ветеранів з Житомира – 49:46, перемогла луцьку команду з рахунком 54:45, але в фінальній грі за перше місце з результатом 43:51 поступилася господарям турніру, де у них зараз грають майстри спорту, колишні гравці іменитих баскетбольних клубів країни.

Реклама

Від організаторів турніру наші ветерани отримали кубки, грамоти та пам’ятні медалі, а також господарі організовували екскурсію по історичним та пам’ятним місцям Івано-Франківська, святкову вечерю і безумовно різноманітний відпочинок в день ювілейного святкування міста.

Віталій Бібік

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно