Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівський орієнтувальник виборов бронзу на Чемпіонаті України

Мукачівський орієнтувальник виборов бронзу на Чемпіонаті України

Мукачівський орієнтувальник виборов бронзу на Чемпіонаті України
Мукачівець Дмитро Терпай виборов бронзову медаль естафетного чемпіонату України зі спортивного орієнтування. Випускник мукачівської ЗОШ № 2 та Харківського національного університету імені В....

Мукачівець Дмитро Терпай виборов бронзову медаль естафетного чемпіонату України зі спортивного орієнтування. Випускник мукачівської ЗОШ № 2 та Харківського національного університету імені В. Каразіна ази орієнтування осягав у СК «Товариш». На чемпіонаті , що проходив у Києві, Дмитро виступав у складі збірної команди Харківської області.

ВІДЕО ДНЯ

Там само проходили й найпрестижніші змаганні зі спортивного орієнтування в нашій країні – командний чемпіонат України. Серед 51-ї збірної регіонів (більшість областей були представлені кількома командами) закарпатці , яких представляла команда ужгородського клубу «Максимум» (тренер Г.Фечо), зайняли скромне 39 місце. Серед особистих результатів виділимо друге місце на спринтерській дистанції Георгія Феча (на середній дистанції він був дискваліфікованим, а на довгій фінішував 30-м), четверте місце на довгій дистанції у групі спортсменів не старших 14-ти років Станіслава Паламарчука (9 – у спринті та 22 – на середній); шосте місце його однолітка Рустама Рахманова у спринті (19 – на середній та 36 – на довгій); дев’яте місце серед дівчат не старших 16-ти років Лоліти Рахманової на довгій трасі (18 – у спринті та 10 – на середній); 22 місце 15-річного Віктора Андрійковича на середній дистанції (31 – на довгій, 32 – у спринті).

Ужгородці Олексій та Віра Ждановичі прийняли участь у відкритому чемпіонаті Словаччини зі спортивного орієнтування на велосипедах, що проходив західніше Братислави. На цих змаганнях зібралися майже всі представники світової еліти, що готуються до найближчих етапів Світового кубку. На 21-кілометровій дистанції з результатом 50 хвилин 31 секунда переміг Мартін Шевчик, срібним призером став його товариш по збірній Чехії Радек Лаціга, бронзовим – росіянин Руслан Гріцан. Наш земляк фінішував тридцятим – через 9 хвилин після лідерів. Змагання жінок на 16-кілометровій трасі Віра Жданович закінчила на 42-й позиції, а до трійки призерів увійшли багаторазові переможниці світових першостей Маріка Хара (Фінляндія), Хана Байтошова (Словаччина) та Інгрід Стенгард (Фінляндія).

Реклама

Наступного дня на 42-кілометровій трасі Олексій показав вже значно кращий результат, фінішувавши 19-м, а комплект медалей поділили між собою лідери збірних Росії (1-й Руслан Гріцан, 3-й – Віктор Корчагін) та Чехії (2-й Мартін Шевчик).

Олександр Цепурдей

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно