Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівські орієнтувальники виступили на юнацькому чемпіонаті області зі спортивного орієнтування (ФОТО)

Мукачівські орієнтувальники виступили на юнацькому чемпіонаті області зі спортивного орієнтування (ФОТО)

Мукачівські орієнтувальники виступили на юнацькому чемпіонаті області зі спортивного орієнтування (ФОТО)
На Ужгородщині, у програмі «ЄвроКарпат-2012» – одному з наймасштабніших туристичних фестивалів Закарпаття, який позиціонується як «фестиваль фестивалів», відбувся обласний юнацький чемпіонат...
ВІДЕО ДНЯ

На Ужгородщині, у програмі «ЄвроКарпат-2012» – одному з наймасштабніших туристичних фестивалів Закарпаття, який позиціонується як «фестиваль фестивалів», відбувся обласний юнацький чемпіонат зі спортивного орієнтування у змішаній естафеті. Естафета складалася з трьох етапів від 3 до 6 кілометрів кожний. Загальна довжина в старшій віковій категорії – 16 кілометрів по складній гірській місцевості. Всього в змаганнях прийняли участь 37 команд з 8 районів області.

Найзапеклішою і найцікавішою виявилася боротьба ужгородської та мукачівської команд у головній віковій групі – серед спортсменів не старших 17 років. Незважаючи на «ефект рідних стін» (адже старти проводилися на добре знайомій для хазяїв місцевості), ужгородці не зуміли втримати лідерство і на останніх метрах траси поступилися перемогою команді клубу «Товариш», за яку виступали Дмитро Гаршанін (професійний ліцей), Наталія Шозда (ЗОШ №3) та Василь Морозов (ВПУ №3) Третьою фінішувала команда СК «Кам’яниця» з Ужгородського району.

Реклама

У середній та молодшій вікових групах ужгородцям таки вдалося «зберегти обличчя» і чемпіонські нагороди дісталися їм. Інші медалі у середній категорії (до 15 років) зібрали вихованці СК «Товариш»: срібні вручено команді у складі Олександри Золтан, Дмитра Кандиби (обоє з ЗОШ №1) та Владислава Французова (ЗОШ №11), а бронзові – команді, за яку виступали Наталія Мішкулинець, Олексій Балла (обоє із Бобовищенської ЗОШ) та Володимир Косарєв (ЗОШ №1).

Серед наймолодших спортсменів (віком до 13 років) слідом за лідерами-ужгородцями фінішу дісталися теж перша та друга команди «Товариша», відповідно: бобовищенець Мирослав Гонак, Анастасія Моїсеєва і Артур Сватко (обоє з ЗОШ № 1) та Станіслав Шин (ЗОШ №2), Наталія Гліба (Бобовище) і Ілля Шелест (ЗОШ № 1).

Реклама

Переможці та призери в кожній віковій групі були нагородженні медалями та дипломами від Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді, а кращим командам – ужгородському СК «Максимум» (тренер Георгій Фечо) та двом складам мукачівського «Товариша» (тренери Ніна Расчупкіна та Олександр Цепурдей) – вручені кубки від обласного управління.

Олександр Цепурдей

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно