Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівський "Сінай" представив Закарпаття на чемпіонаті України з карате (ФОТО)

Мукачівський "Сінай" представив Закарпаття на чемпіонаті України з карате (ФОТО)

Мукачівський "Сінай" представив Закарпаття на чемпіонаті України з карате (ФОТО)
Нещодавно в Донецьку в спорткомплексі "Донбас" було проведено Чемпіонат України з карате JKS, який зібрав понад 450 спортсменів з 16 регіонів України. Закарпатську область на цьому...
ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно в Донецьку в спорткомплексі "Донбас" було проведено Чемпіонат України з карате JKS, який зібрав понад 450 спортсменів з 16 регіонів України. Закарпатську область на цьому всеукраїнському турнірі представляли спортсмени із спортивного клубу карате «Сінай», що знаходиться в м Мукачево. Як розповів нам тренер команди, Роман Михайлович Маслиган, дорога до Донецька була важкою, довелось добиратись до місця проведення змагань майже три дні (такий графік поїздів), але за цей час спортсмени змогли побачити і побувати на екскурсії і у Києві, Донецьку та Львові. Багато вражень залишилось від поїздки в малечі, адже найменшому учаснику Гонак Максиму виповнилось тільки 8 років. Як зазначив Роман Михайлович – «Перед поїздкою на чемпіонат спортсмени провели підготовку на базі Мукачівської ЗОШ-1 – займались додатково, відпрацьовували вдома домашні завдання, приймали участь у ряді турнірів і контрольних поєдинків. Спортсмени повинні були на повну віддатися тренуванням, щоб досягти відповідної підготовки та майстерності. І результат не заставив себе чекати».

Так, мукачівські каратисти завоювали срібні та бронзові нагороди, і, особливо порадували дівчата. Фабрицій Софія стала дворазовою срібною призеркою в розділі ката та куміте, Єгорова Юлія бронзовою призеркою в особистій першості з куміте в категорії 14-15 років.

Реклама

Однак, непогано виступили і хлопці, які принесли збірній срібні та бронзові нагороди: Мушинський Дмитро, Забишний Сергій, Бауман Владислав та інші.

Дебютували на цьому турнірі Лендел Олександр, Гонак Максим, Литвин Олександр, Кепинач Іван. Нажаль брак досвіду і велика конкуренція серед спортсменів не дали можливості пробитись спортсменам до фінальної частини турніру, а можливо і через втому, адже з Мукачева до Донецьк а більше 1500 км. Наразі спортсмени готуються до чемпіонату області, що пройде у кінці квітня в Мукачеві.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно