Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ФК "Мукачево" – за крок до півфіналу Кубка Закарпаття

ФК "Мукачево" – за крок до півфіналу Кубка Закарпаття
Ось і завершилися перші чвертьфінальні поєдинки кубку Закарпатської області з футболу. Варто відзначити, що жодної сенсації в цих матчах так і не було. Ще один цікавий факт, що три поєдинки з...

Ось і завершилися перші чвертьфінальні поєдинки кубку Закарпатської області з футболу. Варто відзначити, що жодної сенсації в цих матчах так і не було. Ще один цікавий факт, що три поєдинки з чотирьох відбулися не там, де спочатку планувалися.

ВІДЕО ДНЯ

Наприклад, «Берегвідейк» планував приймати рахівські «Карпати», але потім рішення було змінено на користь берегівського стадіону «Дружба». ФК «Середнє» до останнього заявляв, що їх матч з командою «Перечинський» пройде в селі Сторожниця, але команди все ж таки зіграли саме в Середньому. А свалявська «Поляна» за день до гри з виноградівським Севлюшем змінила місце проведення матчу з свалявського стадіону «Авангард» на футбольне поле в селі Сусково. І лише одна довжанська «Боржава» прийняла «Мукачево» на власному стадіоні у Довгому.

А зараз перейдемо до невеличкого аналізу матчів, що відбулися минулого вік-енду.

Реклама

«Берегвідейк» (Берегово) – «Карпати» (Рахів) 6:1.

Гра між цими командами відкривала чвертьфінальні стадію кубку Закарпаття. Діючий чемпіон області приймав нещодавно реанімовану рахівську команду. Передматчевим фаворитом цієї дуелі були саме берегівці, і небагато було тих, хто сподівався, що «Карпати» з Берегова зможуть вивести хоча б нічию. Загалом матч пройшов за переваги берегівчан. Після першої половини гри, підопічні Віталія Азарова вигравали 2:0. Та у другому таймі рахівцям вдалося відновити інтригу. До удару метрів з тридцяти гравця "Карпат", кіпер берегівчан Кордош явно не був готовий. Та на єдиний гол рахівчан футболісти Берегвідейка відповіли ще чотирма. У переможців хет-трик оформив Піцур. Ще по голу забили Андрій Сливка, Калапач та юний Піняшко. 6:1 – результат, який на 99% визначив першого півфіналіста.

Реклама

ФК «Середнє» – «Перечинський» (Перечин) 2:0.

З огляду того, як впевнено до чвертьфіналу дійшли перечинці, протистояння обіцяло бути цікавим. Щоправда футбольне поле в Середньому далеко не ідеальної якості трішки завадило футболістам продемонструвати свій клас та навики. Перемогу середнянцям приніс дубль новачка команди Сергія Курти, але «Перечинський» також мав моменти. Та успішно марнували їх футболісти з Перечина. Варто відзначити вболівальницьку «армію» гостей, яка гучно підтримувала свою команду протягом матчу. Часом, здавалося, що вдома грають перечинці, а не середнянці. Незважаючи на перемогу команди з славного винного селища, назвати ФК «Середнє» півфіналістом не насмілюся, «Перечинський» так просто точно не здасться.

«Поляна» (Свалява) – «Севлюш» (Виноградів) 2:1.

Реклама

Склад полянців в нинішньому сезоні суттєво змінився, у виноградівців ж основна обойма футболістів вже кілька років грає разом. Та фаворитом в цьому протистоянні була і є «Поляна». Футбольний газон у Сускові залишав бажати кращого. Та одному з новачків Поляну Дигасу це не завадило вже в перші хвилини зустрічі відкрити рахунок. Забитий гол додав наснаги свалявцям і вони продовжували атакувати. Та наступний гол був забитий ближче до середини другої 45-хвилинки. Михайло Дячук-Ставицький вкотре довів, що є одним з лідером сьогоднішньої Поляни, і подвоїв рахунок в матчі. Після цього здавалося, що підопічні Михайла Кондрі спокійно доведуть матч до логічної, впевненої перемоги. Та проти такого розвитку подій був гравець Севлюша Міца, який за десять хвилин до закінчення матчу забив один м’яч. Фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу Поляни 2:1. Результат, який не дозволяє розслабитись свалявцям, і дає шанс Севлюшу. Все вирішиться у Виноградові, 18 квітня.

«Боржава» (Довге) – ФК «Мукачево» 2:4.

Як і передбачалось, цей матч виявився по-справжньому бойовий! От тільки не заслуговувала «Боржава» на поразку з різницею у два м’ячі. Та все ж досвід більшості гравців мукачівців дався взнаки при реалізації моментів біля воріт довжанців. Команда з Іршавщини старалася нічим не поступатися більш іменитому супернику, гравці Боржави билися до кінця на кожному клаптику поля, але це їм у Вербну неділю не допомогло. Підопічні Василя Варги показали чудову реалізацію. Використавши майже всі свої моменти,  тим самим майже забезпечили собі путівку до півфіналу. Так, можна не сумніватись, що підопічні Павла Іванчова дадуть бій в місті над Латорицею, та шансів на прохід до 1/2 в них майже не залишилось.

Матчі-відповіді заплановані на 18 квітня.

Андрій Кенийз

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно