Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чи є майбутнє у хокею Мукачева?

Чи є майбутнє у хокею Мукачева?
Відродити хокей у Мукачеві вирішив колишній капітан збірної міста Богдан Дикий. Він хоче зібрати колишній, тепер вже ветеранський склад команди, яка успішно виступала ще у 76-му році і припинила...

Відродити хокей у Мукачеві вирішив колишній капітан збірної міста Богдан Дикий. Він хоче зібрати колишній, тепер вже ветеранський склад команди, яка успішно виступала ще у 76-му році і припинила грати через відсутність в місті льодового майданчика.

ВІДЕО ДНЯ

У же протягом декількох десятків років хокею в Мукачеві не існувало. Проте знайшлися ентузіасти, які вирішили його відродити. В обласному центрі працює ковзанка, побудована за канадськими стандартами, де вже протягом року тривають хокейні турніри.

Ветерани мукачівського хокею, колишні гравці команди «Мукачево» вирішили теж відродити свою команду. З 1976 року гравці «Мукачево» в повному складі виходили на лід і в суперництві з іншими командами краю показували досить хороші результати Діяв хокейний клуб 15 років. Останніми роками він припинив своє існування, адже і команда не мала, де займатися, та й самі гравці роз’їхались.

Реклама

Колишній капітан команди Богдан Дикий вирішив зібрати хокеїстів в повному складі. І хоча пограти зголосилася тільки третина гравців, пан Богдан каже: на досягнутому не зупиняється, переконаний, що майбутнє хокею в Мукачеві все ж таки є і в команду набиратимуть молодих гравців. В дружньому поєдинку мукачівці зустрілися з ужгородцями, котрі теж не забули суперників. Команда перспективна, а ветерани стояти на ковзанах не забули.

Пригадують гравці і поєдинки, що залишилися в минулому. Кажуть, перемагали і не раз. А гравці будуть, адже навіть зараз є багато молодих хлопців, які б не проти вийти на лід. Тому буде лід, буде і хокей – гра справжніх чоловіків.

Реклама

М-Студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно