Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Мукачеві військовослужбовці змагалися за кубок з міні-футболу (ФОТО)

У Мукачеві військовослужбовці змагалися за кубок з міні-футболу (ФОТО)

У Мукачеві військовослужбовці змагалися за кубок з міні-футболу (ФОТО)
2 березня, в Мукачево, на спортивній базі 128-ої окремої механізованої бригади завершилися дводенні змагання на відкритої першості 13-го армійського корпусу з міні-футболу серед команд військових...

2 березня, в Мукачево, на спортивній базі 128-ої окремої механізованої бригади завершилися дводенні змагання на відкритої першості 13-го армійського корпусу з міні-футболу серед команд військових частин корпусу. Як повідомив начальник служби фізичної підготовки і спорту з’єднання, головний суддя змагань підполковник Леонід Садовський захід відбувся в рамках спартакіади, що проходить зараз в корпусі.

ВІДЕО ДНЯ

– Сьогодні ми пройшли ще один з її етапів: нещодавно було проведено змагання з багатоборства військово-спортивного комплексу у Рівному, гирьового спорту, армспорту у Львові. Особливо хочу відзначити той факт, що у Мукачеві дуже добре обладнано спортивний комплекс, що дало можливість розкритися гравцям і показати якнайкраще спортивну майстерність, – розповів підполковник Леонід Садовський. – Змагання відбувалися у 2-х групах А і Б по п’ять команд, в кожній по коловій системі в групах, розподіл груп проводився жеребкуванням. Варто додати, що в одній з груп була представлена команда Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного (м.Львів), яка є досить серйозним конкурентом, що додало нашим спортсменам спортивного азарту.

За підсумками змагань, володарем Кубку стала команда 51-ї окремої механізованої бригади, яка з рахунком 4:2 перемогла команду 24-ї окремої механізованої бригади (яка відповідно посіла друге місце), а третє місце за командою 15-го реактивного артилерійського полку.

Реклама

Кращим гравцем турніру став старший лейтенант О.Тафратов, бомбардиром – старший солдат С.Макаров, кращим воротарем визнано старшого солдата П.Вінкевича. Призери змагань отримали почесні грамоти та провели фотографування на згадку про спортивні баталії.

На завершення, відбулася товариська зустріч між командою Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного (м.Львів) та збірною командою армійського корпусу, яку було сформовано з кращих спортсменів, які брали участь у турнірі.

Реклама

– Така своєрідна «перевірка боєм» дасть нам змогу відібрати найдостойніших гравців, які незабаром представлятимуть 13-й армійський корпус на першості Збройних Сил України, – зазначив підполковник Леонід Садовський.

Також офіцер розповів, що організація заходу була на високому рівні, а командування 128-ї окремої механізованої бригади доклало максимум зусиль аби спортсмени відчували себе, як вдома.

Віталій ІвановФото Геннадія СадовніковаЗахідний регіональний медіа-центр МО України (м.Львів)

Реклама
У Мукачеві військовослужбовці змагалися за кубок з міні-футболу (ФОТО) – 01
У Мукачеві військовослужбовці змагалися за кубок з міні-футболу (ФОТО) – 02
У Мукачеві військовослужбовці змагалися за кубок з міні-футболу (ФОТО) – 03
У Мукачеві військовослужбовці змагалися за кубок з міні-футболу (ФОТО) – 04
У Мукачеві військовослужбовці змагалися за кубок з міні-футболу (ФОТО) – 05
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно