Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачево приймало Чемпіонат області з карате

Мукачево приймало Чемпіонат області з карате
В місті над Латорицею в котре пройшов Чемпіонат області з карате за версією JKS. Змагання були організовані на базі Мукачівської ЗОШ №1 за сприянням Мукачівського міськвиконкому та управління молоді...

В місті над Латорицею в котре пройшов Чемпіонат області з карате за версією JKS. Змагання були організовані на базі Мукачівської ЗОШ №1 за сприянням Мукачівського міськвиконкому та управління молоді та спорту Закарпатської ОДА. На змаганнях були присутні команди та учасники з Іршави, Іршавського району, Виноградова, Мукачівського району та м. Мукачево. Приємним є той факт, що нещодавно збірна області з цього виду спорту приїхала з Кубку України, де закарпатські спортсмени достатньо непогано виступили. От і тепер не було рівних в ката та куміте Андрію Дзямку (СКК «Сінай») . який довів що він є найкращим у своїй віковій групі. Свою перемогу також отримав і чемпіон кубку України Чейпеш Роман (СК «Бусідо»).

ВІДЕО ДНЯ

Мукачівці з СК «Сінай»: Кріштовка Ян, Гонак Максим ,Забишний Сергій, Ільїн Гліб, Лазорик Стас, Литвин Олександр, Єгоров Сергій, Коваленко Андрій не залишили шансів своїм супротивникам на перемогу.

В розділі ката в категорії 8-9 років не було рівних Керечан Ярославу з Виноградівського СК «Бусідо». Також виноградівці: Токач Едуард, Нодь Ерік, Сікора Вячеслав, Борбель Василь стали переможцями в своїх групах. Свою першу нагороду святкували і Іршавчани Бізіля Василь та Немеш Володимир, а спортсмени з «Тхеангу» домінували в категоріях 14-17 років це Фулей Іван, Продан Іван, Бісьмак Іван. Серед дівчат кращими стали переможець кубку України Єгорова Юлія з Мукачева та Кузан Антоніна з Іршавщини.

Реклама

Свої перші нагороди здобули і спортсмени з Мукачівського району: Меденці Михайло та Граб Михайло з Ракошина.

В загальному заліку перше місце вкотре завоював Мукачівський СК «Сінай» – тренер Роман Маслиган, другу сходинку посів виноградівський СК «Бусідо» – тренер Євген Гайдай, третіми стали довжанський «Тхеан» – тренер Юрій Фірка та Іршавський «Атлант» – тренер Бреус Володимир.

Реклама

Інформаційна служба ЗОФКШ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно