Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Медійники Мукачева грали в футбол

Медійники Мукачева грали в футбол
Недільного дня, 23 жовтня, в мікрорайоні Росвигово на футбольному полі школи №13 відбувся турнір з міні-футболу між командами нашого міста. Участь в ньому прийняло немало команд, зокрема: «ФК...

Недільного дня, 23 жовтня, в мікрорайоні Росвигово на футбольному полі школи №13 відбувся турнір з міні-футболу між командами нашого міста. Участь в ньому прийняло немало команд, зокрема: «ФК Росвигово», «Зелений змій», «Геліос», «Атлант», «Легіон», «ФК Мукачево», «Центр» та перша «медійна» команда «Меркурій».

ВІДЕО ДНЯ

Гравці зуміли в повній мірі продемонструвати всі свої вміння та навички. Не обійшлось і без травм, але відважні футболісти, не дивлячись на забої та синці продовжували ганяти м’яча.

Цей турнір пройшов під гаслом: «Ми проти алкоголю, наркотиків та цигарок». Подібні заходи проводяться доволі рідко. Організаторами турніру стали самі учасники та їхні  спонсори, створивши призовий фонд без допомоги владних структур. Проте, всі ігри проходили на вищому рівні. За порядком на полі наглядали професійні судді.

Реклама

В цьому турнірі зібрались люди різних професій, статку, суспільного стану та віку. Найстаршому учаснику змагань було близбко 45, тоді як наймолодшому – всього 9. Всіх їх об’єднав дух суперництва. Запал, напруга, азарт, переживання тільки підбадьорювали гравців.

Щоб підтримати футболістів, та й просто насолодитись грою у футбол, зібралось багато людей. Переможцям урочисто вручалися медалі та кубки. Всім іншим – почесні грамоти.

Реклама

Кожна гра відбувалась протягом п’ятнадцяти хвилин, всього ігор було 16.

Із слів учасників турніру можна сказати, що подібні заходи могли б проводитись набагато частіше. Саме такі змагання приносять не тільки користь та призи, а й задоволення.

Спортсмени зі стажем і прості аматори – всі вони тут в однакових умовах чесно виборювали свою перемогу. Найкраще це вдалось зробити командам «ФК Росвигово» що отримали перше місце; «ФК Мукачево», які посіли друге місце, і «Зелений змій» з третьою позицією. Визначались також і переможці в категоріях – «найкращий гравець» та «найкращий воротар».

Реклама

Найприємніше те, що наша команда «Меркурій» серед багатьох команд учасниць посіла четверте місце програвши в полуфіналі чинним чемпіонам, і пропустивши найменшу кількість голів.

Сергій Альохін

Медійники Мукачева грали в футбол – 01
Медійники Мукачева грали в футбол – 02
Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно