Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нусер та Шкріба – найкращі футболісти

Нусер та Шкріба – найкращі футболісти
Нещодавно в мікрорайоні Росвигово з нагоди дня фізкультурника відбувся футбольний турнір між командами нашого міста. Участь в ньому прийняли 7 команд: «ФК Росвигово», «Зелений змій», «КІК», «Ліка»,...

Нещодавно в мікрорайоні Росвигово з нагоди дня фізкультурника відбувся футбольний турнір між командами нашого міста. Участь в ньому прийняли 7 команд: «ФК Росвигово», «Зелений змій», «КІК», «Ліка», «Геліос», «Монако» та «Центр».

ВІДЕО ДНЯ

Гравці встигли продемонструвати всі свої вміння та навички. Не обійшлось і без травм, але відважні футболісти не дивлячись на забої та синці продовжували ганяти м’яча.

Цей турнір пройшов під гаслом: «Ми проти алкоголю, наркотиків та цигарок». Подібні заходи проводяться доволі рідко. Проте, всі ігри проходили на вищому рівні. За порядком на полі наглядали справедливі судді – Бундаш С., та Волошин Ю.

Реклама

Правила тут трохи відрізнялись від звичайних футбольних, оскільки гра відбувалась на маленькому полі. В цьому міні-футболі зібрались люди різних професій, статку, суспільного стану та віку. Найстаршому учаснику змагань було 50, тоді як наймолодшому – всього 15. Всіх їх об’єднав дух суперництва. Запал, напруга, азарт, переживання тільки підбадьорювали гравців.

Щоб підтримати футболістів, та й просто насолодитись грою у футбол, зібралось багато людей. Переможцям сьогоднішньої гри урочисто вручалися медалі та кубки. Всім іншим – почесні грамоти.

Реклама

Кожна гра відбувалась протягом десяти хвилин, загалом ігор було 20. Змагання відбувались за круговою системою.

Із слів учасників турніру можна сказати, що подібні заходи могли б проводитись набагато частіше. Саме такі змагання приносять не тільки користь та призи, а й задоволення.

Спортсмени зі стажем і прості аматори – всі вони тут в однакових умовах чесно виборювали свою перемогу. Найкраще це вдалось зробити командам «Зелений змій», що отримали перше місце; «ФК Росвигово», які посіли почесне друге місце, і «Ліка»з третьою позицією. Визначались також і переможці в категоріях – «найкращий гравець» та «найкращий воротар». Ними стали – Шкріба Ігор (команда «Монако») та Нусер Ернест (команда «Ліка»).

Реклама

Олена Журід

Нусер та Шкріба – найкращі футболісти – 01
Нусер та Шкріба – найкращі футболісти – 02
Нусер та Шкріба – найкращі футболісти – 03
Нусер та Шкріба – найкращі футболісти – 04
Нусер та Шкріба – найкращі футболісти – 05
Нусер та Шкріба – найкращі футболісти – 06
Реклама
Нусер та Шкріба – найкращі футболісти – 07
Нусер та Шкріба – найкращі футболісти – 08
Нусер та Шкріба – найкращі футболісти – 09
Нусер та Шкріба – найкращі футболісти – 10
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно