Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Стрітболісти з’їхались до Мукачева

Стрітболісти з’їхались до Мукачева
Цьогоріч Україна відзначає 20-ю річницю з дня проголошення незалежності. По всій країні заплановані грандіозні святкування такого молодого ювілею, і Мукачево в цьому випадку не виняток. Серед інших...

Цьогоріч Україна відзначає 20-ю річницю з дня проголошення незалежності. По всій країні заплановані грандіозні святкування такого молодого ювілею, і Мукачево в цьому випадку не виняток. Серед інших заходів чи не найбільшу частку займають спортивні події.

ВІДЕО ДНЯ

А розпочалось все в суботу зі старту відкритого міського турніру зі стріт-болу. Участь у цих змаганнях окрім господарів команд з Мукачева та Ужгорода взяли й гості з Ракошина, Чопа, Самбора, Сваляви, Хуста та Івано-Франківська.

Слід відзначити, що окрім 25 чоловічих команд різних вікових категорій, котрі зареєструвались на турнірі, на змагання завітали і 4 жіночі колективи.

Реклама

Швидка та безкомпромісна гра, яка точилася на майданчиках в цей день, не могла не вразити. Команди викладались на повну і демонстрували все, на що вони здатні. У підсумку судді зафіксували наступних переможців турніру: у дитячій підгрупі перше місце завоювали мукачівці, друге і третє зайняли представники обласного центру Закарпаття. У жіночій підгрупі перше місце вибороли представниці Івано-Франківська, а друге і третє – колективи з міста над Латорицею.

І нарешті в чоловічій підгрупі представники Ужгорода, попри складнощі у півфінальному поєдинку з Івано-Франківцями, на диво легко розібрались в фіналі з ветеранами з баскетбольного клубу «Імпульс».

Реклама

Приємно, що вкотре заходи подібного формату підтримує і мукачівський осередок політичні партії «Фронт Змін». Їх представник, депутат Мукачівської міської ради, Сергій Герасимюк нагородив переможців пам’ятними медалями та кубками. До речі, ще один депутат міської ради, лідер мукачівського оередку «Фронту Змін» Степан Чепак і сам не погребував можливістю взяти участь в турнірі. Його одноіменна команда змогла пробитись до чвертьфіналу.

Більше фото з турніру можна перглянути ТУТ.

Стрітболісти з’їхались до Мукачева – 01
Реклама
Стрітболісти з’їхались до Мукачева – 02
Стрітболісти з’їхались до Мукачева – 03
Стрітболісти з’їхались до Мукачева – 04
Стрітболісти з’їхались до Мукачева – 05
Стрітболісти з’їхались до Мукачева – 06
Стрітболісти з’їхались до Мукачева – 07
Стрітболісти з’їхались до Мукачева – 08
Реклама
Стрітболісти з’їхались до Мукачева – 09
Стрітболісти з’їхались до Мукачева – 10
Стрітболісти з’їхались до Мукачева – 11
Стрітболісти з’їхались до Мукачева – 12
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно