Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські ветерани баскетболу привезли срібло з Пряшева

Мукачівські ветерани баскетболу привезли срібло з Пряшева
Протягом трьох днів у словацькому Пряшеві проходив II міжнародний відкритий чемпіонат Словаччини з баскетболу серед ветеранських команд. У змаганнях взяли участь 17 чоловічих та жіночих команд із...

Протягом трьох днів у словацькому Пряшеві проходив II міжнародний відкритий чемпіонат Словаччини з баскетболу серед ветеранських команд.

ВІДЕО ДНЯ

У змаганнях взяли участь 17 чоловічих та жіночих команд із Словаччини, Польщі, Чехії, Литви та України. Чоловіки змагалися у вікових категоріях 45, 50, 55, 60 років і старше, жінки – 35 і 40 років та старше.

Мукачівські ветерани баскетболу сформували команду на базі МБКВ «Імпульс», назвавши її «Карпатські ведмеді». Вони виступили серед баскетболістів вікової групи 45 років. Протягом чемпіонату мукачівці отримали гору над господарями турніру з рахунком 53:41, а також побороли команду Кошіце 48:41. У матчі за золоті медалі в упертій боротьбі поступилися польським ветеранам 51:54. У нашій команді відмінно зіграли Віктор Кваша, Сергій Фельбаба, Сергій Городецький, Тіберій Нейметі.

Реклама

Жіноча команда «Карпатські ведмедиці» з Мукачева здобула дві перемоги над командами Пряшева, а в матчі за золоті медалі поступилася «Татранці» з того ж Пряшева 43:47. У нашій команді відмінно зіграли Ольга Продан, Тетяна Кобзарь, Еріка Коту.

Під час змагань для гостей були організовані цікаві екскурсії та вечір знайомств, в якому взяли участь усі учасники чемпіонату.

Реклама

За підсумками змагань обидві команди Мукачева нагороджені кубками, срібними медалями та дипломами. Наступним спортивним змаганням для мукачівців буде II міжнародний турнір із стрітболу, який пройде 23-24 серпня в Мукачеві. Турнір присвячений 20-й річниці Незалежності України.

Віталій Бібік, голова МБКВ "Імпульс"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно