Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ФК “Мукачево” на другій сходинці

ФК “Мукачево” на другій сходинці
“Мукачево” - “Ялинка” (Великий Бичків) 4:0 (юнаки 2:1) В заключному поєдинку першого кола мукачівці будь що повинні були реабілітуватися за минуло тижневу розгромну поразку в...

“Мукачево” - “Ялинка” (Великий Бичків) 4:0 (юнаки 2:1)

ВІДЕО ДНЯ

В заключному поєдинку першого кола мукачівці будь що повинні були реабілітуватися за минуло тижневу розгромну поразку в Середньому. Можна сказати, що вийшло в них це сповна. Підопічні Віктора Ряшка легко справилися з Ялинкою, яка в цьому сезоні м‘яко кажучи не вражає навіть в домашніх поєдинках, не те що на виїзді. Нестабільний склад, нема чітко вималюваного малюнку гри і результат не надто тішить великобичківського вболівальника. В першій 45 хвилинці мукачівці один раз вразили ворота гостей. Відкрив рахунок в поєдинку Пакош. В другій половині гри господарі ще тричі розписалися в воротах Ялинки, спочатку після блискучої комбінації досвідчений Бундаш скористався чудовою передачею Оржаховського і подвоїв рахунок. Не менш досвідчений Андрій Герц забив третій м’яч вже в пусті ворота, після невдалого виходу голкіпера бичківців за межі штрафного майданчику, а довершив розгром Делеган, забивши дебютний м’яч за “Мукачево”. Отже впевнена перемога підопічних Ряшка дозволила обійти мукачівцям “Середнє”.

Отже за підсумками першого кола лідером є діючий чемпіон “Берегвідейк” – 30 очок. 2 та 3 позиції ділять “Мукачево” та “Поляна” – по 25 очок. Також претенденти на медалі “Середнє” та “Метеор” займають 4 та 5 позиції – 22 та 21 очко відповідно. На останній сходинці впевнено розташовується “Ф.Медвідя” з 1 очком, передостання “Ялинка” – 6 очок, воловецькі “Карпати” на 10 позиції з 8 набраними очками.

Реклама

В чемпіонаті області настає 4-тижнева перерва, половину якої гравці команд проведуть у відпустці, а потім відновлять тренування та збори.

Андрій Кенийз та Михайло Русин

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно