Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачево “остудили” у Середньому

Мукачево “остудили” у Середньому
“Середнє” – “Мукачево” 4:1 (юнаки 4:0) Це був центральний матч 10 туру. Обидві команди знаходяться у верхній частині турнірної таблиці і мають перед собою високі завдання на сезон. Середнянці...

“Середнє” – “Мукачево” 4:1 (юнаки 4:0)

ВІДЕО ДНЯ

Це був центральний матч 10 туру. Обидві команди знаходяться у верхній частині турнірної таблиці і мають перед собою високі завдання на сезон. Середнянці проводили другий свій поєдинок за тиждень, тому що в четвер, 23 червня, відбувся перенесений матч 3 туру між командами “Поляна” та “Середнє”, де свалявці мінімально переграли команду з ужгородщини з рахунком 1:0. Відверто кажучи, в програному поєдинку підопічні Піньковського в черговий раз продемонстрували, що в виїзних матчах гра і особливо результат їм дається надзвичайно важко. А “Мукачево” ж здавалося мало перевагу перед цим матчем, враховуючи те, що команда мала тиждень на підготовку до гри з принциповим суперником, та й перемога в минулому турі над Берегвідейком давала ще й моральну перевагу підопічним Ряшка. Однак якщо подивитися на склади команд, то у складі ФК “Середнє” на полі з’явилося одразу двоє новачків. Та ще й яких. Це вже екс-гравці Поляни: забивний форвард Іван Скунзяк та ветеран і легенда закарпатського футболу, чудовий півзахисник, який нещодавно відсвяткував своє 40-річчя, Олександр Грабар. Щодо мукачівців, то в їхньому складі теж відбулися зміни, основний воротар команди Емеріх Князь поїхав спробувати свої сили за межі України, а на його місце запросили Стаса Трофіла, який в цьому році вже захищав кольори ФК “Поляна” в матчах на Кубок Закарпатської області, правда захищав не довго… Сам поєдинок розпочався “без розкачки”, футболісти обох команд не мали наміри придивлятись один до одного і одразу взялися до справи. “Середнє”, намагаючись виправдатись перед вболівальниками за поразку та невиразну гру в минулому турі, одразу взяло ініціативу, і вже на 8 хвилині це дало результат. Фланговий захисник Пахомов зробив рейд по правому фланзі, навісив, де за м’яч вдало поборовся Стегура, від якого м ‘яч відскочив до Скунзяка, який влучно завершив цю атаку. Мукачівці недовго відходили від пропущеного м’яча. Наступна атака гостей завершилася прострілом Бандуровича в штрафний майданчик господарів, який Дано перервав рукою. Арбітр матчу Мондик без вагань вказав на одинадцятиметрову позначку. Сергій Кундрик пробив сильно, але по центру, однак воротар господарів Ковач вже лежав в куті воріт. Команди обмінялися голами і продовжили активно шукати ключі до воріт один одного. Господарі будували свої атаки, в основному, через центральних півзахисників, досвідчених Стегуру та Грабаря, а гості ж у свою чергу зробили ставку на флангові атаки, де головними “акторами” повинні бути Оржаховський та Бандурович. До кінця першого тайму команди тримали в напруженні глядачів, подекуди на полі велася жорстока боротьба, однак арбітр пробачав подеколи свідомо грубі дії гравцям обох команд. Напружена перша 45-хвилинка закінчилась боєвою нічиєю 1:1.

Перерва більше на користь пішла господарям. Вже на 50 хвилині тандем форвардів Соскида-Скунзяк оформлює виводить “Середнє” вперед. Іван Скунзяк влучним ударом завершив пас Руслана Соскиди. (До речі,  дует Скунзяк-Соскида колись грав уже разом в команді ФК “Ужгородський” і забили вони там не один десяток голів, але “Ужгородський”, на жаль, “наказав довго жити” і пропав з футбольної карти Закарпаття). “Мукачево” після пропущеного м‘яча, ніяк не могло налагодити власну гру, не допомогли й заміни, зроблені наставником гостей. Господарі повністю контролювали хід гри і за 5 хвилин до кінця зустрічі черговий навіс Пахомова замкнув Скунзяк. Хет-трик оформляє в своєму дебютному поєдинку за “Середнє” Іван Скунзяк. Але це ще був не кінець. Довершив впевнену перемогу футболістів з ужгородщини Мирончук, який вийшов на заміну, після його ударів з-за меж штрафного майданчику, м’яч від рикошету мукачівських захисників м’яч перетнув лінію воріт Трофіла. Отже, 4:1 на користь підопічних Піньковського і холодний душ підопічним Ряшка. Вдалий дебют Грабаря та Скунзяка і просто провальний дебют Трофіла в воротах мукачівців. Все-таки втрата Князя поки що дуже суттєва.

Реклама

В неділю, 3 липня, відбудуться матчі заключного туру першого кола чемпіонату Закарпаття, в якому зустрінуться:

СК «Берегвідейк» Берегово - ФК «Середнє» Середнє

Реклама

ФК «Мукачево» Мукачево - ФК «Ялинка» Бичків

ФК «Ф.Медвідя» Давидково - ФК «Поляна» Поляна

ФК «Ужгород» Ужгород - СК «Севлюш» Виноградів

Реклама

ФК «Метеор» Пістрялово - ФК «ФК Карпати» Воловець

ФК «Бужора» Іршава - ФК «Вишково» Вишково

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно