Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ФК “Закарпаття” до нового сезону готуватиметься у Мукачеві

ФК “Закарпаття” до нового сезону готуватиметься у Мукачеві
Раніше інформаційний відділ ФК «Закарпаття» розповсюдив інформацію, що тренувальний збір "Закарпаття" розпочинається з 23 червня на базі відпочинку «Карпатський мисливець», неподалік Мукачева, де...

Раніше інформаційний відділ ФК «Закарпаття» розповсюдив інформацію, що тренувальний збір "Закарпаття" розпочинається з 23 червня на базі відпочинку «Карпатський мисливець», неподалік Мукачева, де упродовж чотирьох днів "старі гравці" та потенційні новобранці «Закарпаття» пройдуть відновлювальні процедури. З 28 червня почнеться основний етап підготовки, який проходитиме у Мукачеві на базі спортивного готельного комплексу «Латориця» і триватиме до початку нового сезону.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив генеральний директор клубу Іван Шіц команда тренуватиметься на полях мукачівських стадіонів «Авангард» та «Харчовик», займатиметься у тренажерних залах фітнес-центру «Дракон», а також у сучасному басейні, який знаходиться поруч з стадіоном «Авангард».

Щодо спаринг-партнерів, то тут відбулися зміни. В ужгородців заплановані 4 спаринг-матчі. 27 червня наша команда зіграє товариський матч з ФК «Татран» (Пряшево, Словаччина); який грає у словацькій Суперлізі; 1 липня нашим суперником стане луцька «Волинь», а 5 липня гратимемо з словацьким колективом «Земплін» (Міхайловце), який виступає у тамтешній І-й лізі. Заключний спаринг- матч команда проведе 9 липня з бурштинським «Енергетиком».

Реклама

Інформаційний відділ ФК «Закарпаття»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно