Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Поблизу Шенборна проходив чемпіонат України зі спортивного орієнтування на велосипедах

Поблизу Шенборна проходив чемпіонат України зі спортивного орієнтування на велосипедах

Поблизу Шенборна проходив чемпіонат України зі спортивного орієнтування на велосипедах
На Мукачівщині проходить чемпіонат України зі спортивного орієнтування на...

На Мукачівщині проходить чемпіонат України зі спортивного орієнтування на велосипедах. У суботу 21 травня у колишньому військовому містечку, що знаходиться поблизу села Шенборн, були визначені чемпіони на спринтерських дистанціях.

ВІДЕО ДНЯ

Серед чоловіків на шестикілометровій трасі з результатом 18 хвилин 4 секунди переміг 23-річний випускник Ужгородського національного університету, член збірної команди України Ференц Гутлебет. Срібним та бронзовим призерами стали лідери юніорської збірної країни 17-річні Олександр Касьянов з Мукачева (18.18) та ужгородець Олександр Зубенко (20.12).

У змаганнях жінок першою з п'ятикілометрової дистанції, що проходила через 10 контрольних пунктів, фінішувала тренер Закарпатського центру туризму і спорту учнівської молоді, ужгородка Віра Жданович. Результат досвідченої спортсменки, в активі якої є й виступи на чемпіонатах світу та Європи, рівно 18 хвилин. З другим результатом (18.40) несподівано для багатьох фінішувала юна мукачівка Наталія Шозда (ЗОШ № 6), а з третім – її тренер з СК "Товариш" Ніна Расчупкіна (19.06).

Реклама

В змаганнях беруть участь спортсмени різних вікових груп. Найстаршим учасником став 73-річний Петро Миколайович Назаренко з Ужгорода. У свої роки він повний сил та енергії. Спортивним орієнтуванням займається вже понад 40 років, останніми роками захопився й гірським велосипедом! А в змаганнях наймолодших (не старших за 14 років) перемогу здобули вихованці мукачівського клубу МТВ та спортивного орієнтування "Товариш" Владислав Французов (ЗОШ № 11) та Анастасія Моїсеєва (ЗОШ № 1).

У неділю 22 травня чемпіонат продовжиться змаганнями на довгих дистанціях.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно