Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У четвертому турі Вищої ліги Закарпаття по футболу команда з Мукачева знову здобула перемогу

У четвертому турі Вищої ліги Закарпаття по футболу команда з Мукачева знову здобула перемогу

У четвертому турі Вищої ліги Закарпаття по футболу команда з Мукачева знову здобула перемогу
Коли все прогнозовано...Саме так…можна сказати, що всі матчі Вищої ліги першості Закарпаття закінчилися досить прогнозовано, наприклад у Середньому відбувся центральний матч туру, місцевий клуб...

Коли все прогнозовано...Саме так…можна сказати, що всі матчі Вищої ліги першості Закарпаття закінчилися досить прогнозовано, наприклад у Середньому відбувся центральний матч туру, місцевий клуб приймав виноградівський “Севлюш”, новоспечені володарі Кубку області, не думали зупинятись на досягнутому, і на хвилі недавнього успіху продовжили свою серію вдалих матчів і в чемпіонаті, мінімально перемігши виноградівців з рахунком 2:1, отже “Середнє” продовжує йти без очкових втрат,а “Севлюш” зазнає третьої поразки поспіль, однак слід зазначити, що ці 3 гри команда програла претендентам на медалі чемпіонату Мукачеву, Берегову і тепер Середньому.

ВІДЕО ДНЯ

В Бичкові, “Ялинка” приймала “Поляну”, господарям відступати вже нікуди, ситуація і так в них важка 3 матчі, 0 очок, і коли грізна “Ялинка” в цьому сезоні перетворюється на аутсайдера першості, тому господарям для покращення ситуації вкрай необхідно було брати очки, свої проблеми були і в свалявців, програний фінал Кубку в понеділок став останнім матчем для наставника команди Роберта Бабича, саме невдалий старт сезону в чемпіонаті, провал в зимовому кубку та програш в фіналі кубку області стали причиною змін в команді, новим-старим тренером було назначено Михайла Кондрю, покинули команду й багаторічний лідер команди та граючий тренер Олександр Грабар та один з кращих бомбардирів минулого сезону Іван Скунзяк, то ж багатьох вболівальників “Поляни” непокоїло те, чи зможуть їхні, дещо ослаблені, улюбленці здобути важливі 3 очки, і “Поляна” здобула прогнозовану та таку важливу перемогу, за гостей відзначалися Нодь та Іванець, бичківці забили свій м’яч з пенальті, тож 1:2, “Ялинка” залишається з нулем на останній сходинці,а свалявці нарешті здобули свою першу перемогу в чемпіонаті.

В Берегово завітали “Карпати”, не львівські звичайно, а поки що воловецькі, нагадаю, що в 1/8 фіналу Кубку області , берегівчани поступилися в серії післяматчевих пенальті Карпатам , і звісно ж прагнули взяти реванш за ту нелогічну, але таку повчальну поразку, “Берегвідейк” взяв надпереконливий реванш у Карпат, розгромивши 6 :0. Що цікаво всі голи були проведені в 1 таймі в період з 7 по 45 хвилину, дублем відзначилися Сергеєв та Колопач, ще по 1 м’ячу забивали Піцур та Саркіс (з пенальті), в 2 таймі тренер господарів Роберт Нодь зробив аж 5 замін, однак рахунок на табло так і залишився 6:0, реванш за Кубкову поразку вдався Берегвідейку на славу.

Реклама

В Мукачеві зустрічалися щорічний претендент на п’ятдестал ФК “Мукачево” та несподіваний лідер цього чемпіонату іршавська “Бужора”. Для іршавців, “Мукачево” було першим суперником, який має високі завдання в чемпіонаті, мукачівці звісно ж у статусі фаворита і господаря поля не збиралося віддавати очки супернику, і одразу ж взяли ініціативу до своїх ніг. Після закінчення першого тайму мукачівці вже впевнено вели 2:0, а в другому таймі команди обмінялися голами, однак підопічні Віктора Ряшка володіли значною перевагою упродовж всього матчу, фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу мукачівців з рахунком 3:1, у складі господарів двічі відзначився Бундаш, ще 1 м’яч на рахунку Бандуровича. У гостей голом престижу відзначився Остафійчук.

В Давидкові, відбулося так зване дербі Мукачівського району, місцева команда приймала пістрялівській “Метеор”. Пістрялівці схоже нарешті починають знаходити свою гру, в минулому турі, хоч лише завдяки пенальті, але виграли в ФК “Ужгород”, і ця перемога додала впевненості "Метеору", і в Давидкові. Саме вони виглядали господарями на полі, їхня перевага впродовж матчу поступово перетворилася в 2 забиті “сухі” м’ячі.

Реклама

“Вишково” приймало амбіційних новачків з обласного центру ФК “Ужгород”. Добре обізнаному закарпатському вболівальнику давно відомо, що вишківчани завжди стараються успішно зіграти на власному стадіоні. Господарі не дозволили бодай раз відзначитися ужгородцям, а самі двічі змушували капітулювати кіпера гостей 2:0 перемога за Вишковом.

Отже після 4 турів, одноосібним лідером став “Берегвідейк”, берегівчани поки що йдуть без втрат, і навіть без пропущених м’ячів, маючи в своєму активі 12 очок, на 2 позиції мукачівські футболісти в них 10 очок, на третій позиції “Середнє” - 9 очок і гра в запасі, поки що також стовідсотковий показник, на дні турнірної таблиці “Ялинка”, яка поки що зовсім не радує своїх вболівальників, 0 очок після 4 ігор, Давидково та Воловець, поки що також без перемог, в них по 1 очку…

Андрій Кенийз

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно