Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівські каратисти повернулись з нагородами Чемпіонату України

Мукачівські каратисти повернулись з нагородами Чемпіонату України

Мукачівські каратисти повернулись з нагородами Чемпіонату України
З нагородами Чемпіонату України з карате повернулись каратисти Мукачівського клубу карате «Сінай». Змагання були організовані Міністерством освіти і науки, сім`ї молоді та спорту та Українською...

З нагородами Чемпіонату України з карате повернулись каратисти Мукачівського клубу карате «Сінай». Змагання були організовані Міністерством освіти і науки, сім`ї молоді та спорту та Українською національною асоціацією карате. Приємним є той факт, що це не вперше Мукачівські спортсмени беруть участь у таких всеукраїнських змаганнях і здобувають перемоги.

ВІДЕО ДНЯ

От і нещодавній турнір в Донецьку зібрав понад 300 найкращих спортсменів України з 16 регіонів, серед яких були і титуловані спортсмени (діючі чемпіони Європи та Світу). З почесних гостей на змаганнях був присутній віце-президент Світової організації карате Такенорі Танака (8 дан), який незважаючи на складні проблеми в Японії (землетрус, цунамі і т.п.) зумів дібратись до України і провести навчально-тренувальний семінар з карате та передати свою майстерність українським каратистам. Змагання відбувались впродовж двох днів з 27-28 березня в спортивному комплексі «Донбас». Золоту нагороду в категорії 12-13 років приніс мукачівцям Ільїн Гліб. Призерами стали також Бауман Владислав, Мушинський Дмитрій, Егоров Сергій, Лазорик Станіслав, які, також, порадували свого тренера Романа Михайловича Маслигана своїми досягненнями.

Наразі наші спортсмени готуються вже до обласних змагань, що всередині квітня будуть проводитись в Мукачеві під керівництвом Управління молоді та спорту ОДА та Закарпатською обласною федерацією Шотокан карате-до.

Реклама

Відділ молоді та спорту Мукачівського міськвиконкому

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно