Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чотири дні Мукачево було столицею для юних футболістів

Чотири дні Мукачево було столицею для юних футболістів
Майже 1300 футболістів (63 команди) взяли участь V традиційному міжнародному...

Майже 1300 футболістів (63 команди) взяли участь V традиційному міжнародному турнірі пам’яті Віктора Ковача. Урочисте відкриття відбулося на центральній площі Мукачева біля міської ратуші. На трибуні – голова міста Золтан Ленд’єл, заступники голови Михайло Лабош, Олександр Галай, приватний підприємець Ігор Харатін, заступник голови ФФЗ Віктор Наскалов, спортивний директор ФК «Закарпаття» Іван Шіц, Заслужений майстер спорту, Почесний громадянин Мукачева Василь Турянчик, представник головного спонсора турніру «Емвей України» Альона Якимчук.

ВІДЕО ДНЯ

До учасників турніру з привітаннями звернулися Золтан Ленд’єл, Альона Якимчук, Іван Шіц, Ігор Харатін. Символічний удар по воротах з нагоди відкриття турніру виконав ЗМС Василь Турянчик.

Три дні юні футболісти боролися за медалі та кубки. Три дні не вщухав галас на стадіонах міста Мукачева, Мукачівського району та Поляни, що на Свалявщині. Просто відмінно виступили юні футболісти з Мукачева та Ужгорода. У протистоянні з командами Росії, Сербії, Білорусі, Словаччини, Польщі, Угорщини, Києва, Одеси, Харкова, Донецька, Львова, Івано-Франківська, Чернівців, Кіровограда, Вінниці, Хмельницька і багатьох інших, вони разом здобули шість перемог. Футболісти СДЮШОР Ужгород перемогли своїх однолітків у 1996 та 1999 віковій групі, а ДЮФК «Мукачево» – у 1997, 1998, 2000 та 2001 віковій групі. Чудова гра, прекрасні результати юних закарпатських футболістів свідчать про значний прогрес нашого футболу.

Реклама

Ні один учасник турніру не залишився без подарунків. Крім того, для гостей Мукачева були організовані екскурсії по місту та в Мукачівський замок. Велику допомогу у проведенні найбільшого дитячого турніру на Україні надали Мукачівська міська рада, батьківський комітет ДЮФК «Мукачево», Федерація футболу Закарпаття, приватний підприємець Ігор Харатін – партнер фірми «Amway», фірма «Емвей України», мукачівська фірма «Ліка Комфорт» та інші.

Джерело: Газета "Спорт Тайм"

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно