Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У МДУ до Дня студента було організовано міні-футбольний турнір

У МДУ до Дня студента було організовано міні-футбольний турнір

У МДУ до Дня студента було організовано міні-футбольний турнір
Позаминулого тижня близько трьох годин тривали футбольні баталії в спортивному залі Мукачівського Гуманітарно-педагогічного коледжу. Спочатку своєрідний

Позаминулого тижня близько трьох годин тривали футбольні баталії в спортивному залі Мукачівського Гуманітарно-педагогічного коледжу. Спочатку своєрідний турнір з міні-футболу розіграли команди студенток груп коледжу та факультетів Мукачівського Державного університету. Далі була традиційна три-матчева серія збірної коледжу проти збірної МДУ. Спочатку на паркет вийшли збірні студенток. Перший тайм пройшов у рівній боротьбі і завершився – 0:0. Моментами пристрасті доходили до такого накалу, що арбітри ледь втримували напругу. В другому таймі суттєво додали студентки МДУ, яких вела за собою їх капітан Єлизавета Раковці. Останній і судилось забити переможний м'яч – 1:0.

ВІДЕО ДНЯ

Другими на паркет вийшли студенти. За збірну коледжу швидкий м'яч забив Іван Староста. Цей успіх в подальшому дозволив його партнерам використовувати швидкісні якості колишнього гравця юнацького складу ФК «Мукачева» Владислава Голованова, котрий ще в першому таймі відзначився дублем. В 2-му таймі Євген Лутак та Владислав Голованов, який оформив хет-трик, довели рахунок до непристойного – 5:0.

Реваншувались за своїх студентів викладачі МДУ. Ще в першому таймі їх захисник Василь Плоскина зміг розпечатати ворота збірної викладачів коледжу – 1:0. В другому таймі форвард збірної МДУ Сергій Гавришко встановив остаточний рахунок на користь своєї команди – 2:0.

Реклама

За сумою трьох ігор кращою стала збірна МДУ, яка здобула дві перемоги, проти однієї у збірної коледжу. Однак, сумарна різниця м'ячів завдяки хлопцям залишилась за збірною коледжу. В подарунок за перемогу кожна команда отримала солодкий торт, який потім смакувала разом з суперниками.

Василь Гнетило

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно