Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Великих Лучках пройшла районна спартакіада

У Великих Лучках пройшла районна спартакіада
Спортивні змагання у всі часи були джерелом шляхетного, дружнього змагання. Вони дають можливість згуртувати учнівську молодь – наше майбутнє, нашу надію – під свої мирні знамена. Вже багато років...

Спортивні змагання у всі часи були джерелом шляхетного, дружнього змагання. Вони дають можливість згуртувати учнівську молодь – наше майбутнє, нашу надію – під свої мирні знамена.

ВІДЕО ДНЯ

Вже багато років поспіль в осінні дні на Мукачівщині проводиться районна спартакіада, яка має на меті залучення школярів та учнівської молоді до активних занять фізичною культурою і спортом, занять у спортивних гуртках та секціях, зміцнення здоров'я засобами фізичної культури і спорту та пропаганди здорового способу життя серед підростаючого покоління.

Районна спартакіада з технічних і прикладних видів спорту з нагоди 19-ї річниці Збройних сил України відбулася на стадіоні «Колос» с. Великі Лучки. Вона стала справжнім спортивним святом спритності, витривалості, сміливості та дружби. Участь у спартакіаді взяли команди двадцяти загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів Мукачівського району. Змагання проводилися згідно з діючими правилами з визначенням особистих та командних місць серед загальноосвітніх навчальних закладів району. До програми спартакіади були включені змагання з різних видів спорту: військово-прикладного багатоборства, радіопеленгу «Охота на лисиць», фігурне водіння мотоцикла.

Реклама

Днина видалася погожою, що стало запорукою доброго настрою учасників та сприяло високим результатам змагань. Спортсменів, що вишикувалися для урочистого відкриття спартакіади, привітали почесні гості: голова Мукачівської районної державної адміністрації Василь Лазар, сільський голова Іван Андрейко та організатори турніру – працівники районного відділу освіти на чолі з Олександром Товтом, який урочисто відкрив спартакіаду. Повболівати за юних спортсменів, відчути дух спортивного азарту прийшли керівники загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів та їх заступники з навчально-виховної роботи.

Найбільші емоції вирували там, де точилася командна боротьба. На сторожі справедливості і чесності стояло компетентне суддівське журі на чолі з Василем Дорі. У вирі запеклої спортивної боротьби лаври переможця з військово-прикладного багатоборства вже п'ятий рік поспіль виборює команда Бобовищенської ЗОШ І-ІІІ ступеня, ІІ місце зайняла команда Горондівської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ місце – команда Страбичівської ЗОШ І-ІІІ ст. На першій сходинці п'єдесталу у змаганнях з радіопеленгу «Охота на лисиць» впевнено зайняла своє місце команда Бобовищенської ЗОШ І-ІІІ ст., а на другому й третьому місцях команди Ракошинської ЗОШ І-ІІІ ст. та Великолучківська ЗОШ І-ІІІ ст. У змаганнях з фігурного водіння мотоцикла трійку призерів очолює Лохівська ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ місце – за Горондівською ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ місце – за Верхньокоропецькою ЗОШ І-ІІІ ст.

Реклама

Переможці й призери спартакіади отримали в нагороду кубки, грамоти та цінні спортивні подарунки.

На сучасному етапі спорт є важливою складовою всебічного розвитку дитини. Адже спорт та фізична культура дають людям насолоду від руху, приносять радість боротьби і радість від подолання труднощів. Вони сприяють вдосконаленню людини, допомагають уникнути шкідливих звичок. Спорт став поширеною формою сучасної культури, він сприяє збагаченню особистості так же, як мистецтво або поезія.

Пропонуємо читачам інтернет-видання «Панорама Мукачева» ФОТОЗВІТ «свята спорту» у Великих Лучках.

Реклама

Єлизавета Торнай, методист РМК

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно