Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Олексій Фазекош: «Владне свавілля і корупцію будемо бити не тільки руками, а й ногами…»

Олексій Фазекош: «Владне свавілля і корупцію будемо бити не тільки руками, а й ногами…»

Олексій Фазекош: «Владне свавілля і корупцію будемо бити не тільки руками, а й ногами…»
17 жовтня у військовому манежі Мукачева відбувся відкритий Кубок України з кіокушинкай карате. Організатором турніру виступила Закарпатська обласна федерація на чолі з Ігорем Капурою. В...

17 жовтня у військовому манежі Мукачева відбувся відкритий Кубок України з кіокушинкай карате. Організатором турніру виступила Закарпатська обласна федерація на чолі з Ігорем Капурою.

ВІДЕО ДНЯ

В цьому престижному змаганні взяли участь 15 команд, вони представляли регіональні федерації, а також гості з Білорусії, Угорщини, Німеччини...

Слід сказати, що на Закарпатті, починаючи з 1991 року, діє серйозна школа східних єдиноборств і кікбоксингу, яка дала області спортсменів, відомих не тільки в Україні, а й в усьому світі. Це – Віктор Балонкін (чемпіон СРСР із семі-контакту кікбоксінгу), Сергій Андріканич (чемпіон СРСР з лайт-контакту кікбоксінгу), В’ячеслав Шишко (чемпіон України з фул-контактного карате) та Габор Гачкайло (чемпіон України з фул-контактоного карете). До речі, вже згаданий ужгородець В’ячеслав Шишко був також одним з переможців у європейських змаганнях з кіокушинкай карате.

Реклама

Одними із спонсорів та організаторів цього спортивного заходу виступили Закарпатський обком Народно-трудового союзу України та Мукачівська міськрайонна спілка підприємців. Очолює ці організації кандидат на посаду міського голови Мукачева Олексій Фазекош. Цікаво, що саме він у 1991-1994 роках очолював Федерацію східних єдиноборств і кікбоксінгу на Закарпатті і був головою оргкомітетів першого чемпіонату СРСР з кікбоксінгу та першого чемпіонату України з контактного карате. Він також є суддею міжнародної категорії, який проводив змагання національних та міжнародних рівнів по фул-контактному кікбоксінгу.

Після змагань ми вирішили поцікавитися в Олексія Фазекоша про організацію цього спортивного заходу. Ось що він сказав:

Реклама

– Мені, як людині, в якої життя зв’язане із спортом, дуже приємно, що є такі ентузіасти як Ігор Капура, що продовжують традиції Закарпатської школи східних єдиноборств. Цей турнір, що зараз проходить і який підтримали ми, Народно-трудовий союз України і особисто я, як кандидат на посаду міського голови, дійсно високого спортивного рівня, адже навіть за регіональним представництвом він носить серйозний характер. А це дуже важко, адже все ще гнітить економічна криза. Я з повагою ставлюся до людей, котрі підтримують закарпатські спортивні традиції і проводять змагання на таких високих рівнях. Ми – це і Мукачівська міськрайонна спілка підприємців, і Закарпатський обком Народно-трудового союзу України, і я, безперечно, будемо підтримувати спортсменів. Оскільки спорт – це частина мого життя, і тому я співпрацюватиму далі з Федерацією кіокушинкай карате, яку очолює Ігор Капура, буду підтримуватиму ті турніри, які він програмуватиме. А від себе я би хотів додати трохи з гумором: «Ви знаєте, що 31 жовтня відбудуться місцеві вибори. Кандидати змагаються, різні програми у них… Ну, трошки хотілось би внести живість у ці вибори… І тому пропоную будь-кому з виборчих списків кандидатів в депутати міської ради або Закарпатської обласної ради чи від Партії Регіонів, чи Єдиного Центру вийти зі мною на татамі і позмагатися в фул-контактному (повноконтактному) карате із застосуванням лоукіків, де можна бити по ногах і голові. Скажу, чому: я це пропоную тому, бо політики, які ідуть у владу, повинні вміти не тільки говорити, а і відстоювати свої ідеї й інтереси. А ідеї та інтереси Народно-трудового союзу – це вдарити по беззаконню і бюрократії в місті Мукачеві. Так ось, я хочу сказати: якщо я переможу, ми бюрократію і чиновників, які порушують закон, будемо бити не тільки руками, а й ногами».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно