Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські боксери “роблять” імідж місту

Мукачівські боксери “роблять” імідж місту
Боксери і керівництво спортклубу «Барс» м. Мукачево їздили на відпочинок у Ялту. По дорозі до Криму вони провели товариську зустріч з боксу в Херсоні. У Бердянську проходив Кубок України серед...

Боксери і керівництво спортклубу «Барс» м. Мукачево їздили на відпочинок у Ялту. По дорозі до Криму вони провели товариську зустріч з боксу в Херсоні.

ВІДЕО ДНЯ

У Бердянську проходив Кубок України серед команд юнаків 1992-1993 років народження. У ньому взяли участь боксери з Закарпаття – спорт-клубу «Барс». Ярослав Теліга посів друге місце. Боксери з м. Рахова Юрій Тимощук виборов друге місце, а Михайло Ількович – четверте у своїх вагових категоріях. В командному заліку серед інших товариств «ЦРФСТ «Україна» посіла «срібне» місце.

Івано-Франківська федерація з боксу запросила боксерів спортклубу «Барс» на проведення турніру, присвяченого Дню Незалежності України та на призи судді міжнародної категорії Андрія Гібчука. Серед дорослих друге місце посів наш Євген Костів, серед молоді третім призером став Іван Ільчук, між юнаками другим був Михайло Печора.

Реклама

Зараз юнаки Михайло Печора, Дмитро Гезун із спорт-клубу «Барс» і Йосип Фека з «Рукавички» вирушають на чемпіонат України у Харків. Побажаємо їм успіхів!

А тим часом спортклуб «Барс» набирає дітей 1998-2000 років народження в секцію школи боксу для виховання спортсменів і участі в різ-номанітних спортивних зма-ганнях з боксу.

Реклама

Василь Кучінко, президент спортклубу «Барс»

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно