Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нове Давидково капітулювало під “навалою” ФК “Мукачево”

Нове Давидково капітулювало під “навалою” ФК “Мукачево”
До неділі вже майже ніхто не сумнівався в перемозі «Берегвідейка» в чемпіонаті області. Коли одні команди втрачали очки, коли в інших були відчутні спади, «Берегвідейк» впевненою ходою йшов до...

До неділі вже майже ніхто не сумнівався в перемозі «Берегвідейка» в чемпіонаті області. Коли одні команди втрачали очки, коли в інших були відчутні спади, «Берегвідейк» впевненою ходою йшов до чергових золотих медалей. Після виграшу в Середньому, «Берегвідейк» однією ногою став на вищу сходинку п’єдесталу пошани. Попереду з серйозних суперників тільки «Поляна», але запас у 8 очок не давав підстав для сумніву про володаря чемпіонського титулу сезону 2010 року. Але в 21 турі втомлений боротьбою на два фронти (чемпіонат області та Кубок України серед аматорів) «Берегвідейк» неочікувано спіткнувся у Вишкові. Хоча, чому неочікувано? Вишково сьогодні готове взяти очки в будь-якої якої команди чемпіонату, що воно впевнено й робить. Втрата двох очок у виїзному матчі і при можливому варіанті поразки 10 жовтня в Поляні, перевага «Берегвідейка» становитиме всього три очки. Розібрану мукачівську команду в 24 турі «Берегвідейк», мабуть, здолає доволі легко, а ось матч у Довгому 24 жовтня стане вирішальним у боротьбі за золоті медалі. Довжани не люблять програвати вдома, і берегівчан чекатиме далеко не гостинний прийом. Довге – це останній шанс ФК «Поляни» у боротьбі за золото чемпіонату. У випадку поразки «Берегвідейка» в цьому поєдинку нас очікуватиме золотий матч між «Поляною» та «Берегвідейком» після завершення футбольного сезону.

ВІДЕО ДНЯ

26 вересня. Вишково. Стадіон «Колос». 700 глядачів

«Вишково» – «Берегвідейк» – 3:3, юнаки 1:4

Реклама

Голи: Ігор Латанишин 5 хв., Андрій Малик 72 хв., Юрій Піщальник +90, +2 хв., Йосип Мункачі 18 хв. (автогол) – «Вишково», Олег Теплий 43 хв., Ігор Колопач 53 хв. – «Берегвідейк».

Арбітр: Ігор Гарлач (Ужгород).

Реклама

Асистенти арбітра: Вадим Запрутняк, Валерій Шкура (Ужгород).

Делегат ФФЗ: Георгій Жбора (Мукачево).

Попередження: А.Малик, А.Апіян, К.Фейшуш, Ю.Піщальник – «Вишково», В.Корнутяк – «Берегвідейк».

Реклама

Вилучення: А.Грищенко 37 хв. – «Берегвідейк».

Цей матч берегівчани хотіли перенести на інший день у зв’язку з проведенням фестивалю, який відбувся цієї неділі. Вишківчани, які цього ж дня святкували День селища, не заперечували проти переносу гри, але Федерація футболу Закарпаття не визнала аргументи берегівчан переконливими для переносу матчу. Не дивлячись на свято у Вишкові, господарі цього дня виявилися не зовсім гостинними. Уже одна з перших атак вишківчан завершилася влучним ударом півзахисника Латинишина. Повівши в рахунку на початку гри, господарі і не збиралися відсиджуватися у захисті, а продовжували шукати щастя біля воріт Крашевського. Захопившись атаками, вишківчани пропустили контрвипад гостей, і капітан команди Мункачі, рятуючи ворота від неприємностей, зрізав м’яч у свої ворота. У подальшому швидкості в грі зросли, обидві команди демонстрували футбол високої якості. На 37 хв. Грищенко зупинив гравця господарів недозволеним прийомом, коли позаду нього був тільки один Крашевський. Арбітр матчу Ігор Гарлач показав центральному захиснику червону картку. Вилучення гравця суперника настільки розслабило вишківчан, що протягом 10 хв. два м’ячі влетіли у ворота ФК «Вишково». При такому рахунку берегівчани в цьому сезоні вже нікому не віддавали гру. Уже вкотре підкреслюємо, що цьогорічний ФК «Вишково» – це зовсім інший колектив, ніж той, який виступав у минулі роки. Завдяки Юрію Семенову, Карлу Фейшушу і особливо Михайлу Матяшу господарі знайшли в собі сили переломити хід матчу. Андрій Малик на 72 хв. звів рахунок до мінімуму, а в доданий арбітром час Юрій Піщальник із 11-метрового удару вирівняв становище у цій грі. Більше ніж півгодини публіка не залишала стадіон скандуючи «Вишково», «Вишково»! Цілком ймовірно, що доля золотих медалей може вирішуватися в передостанньому турі в матчі берегівчан із довжанами.

26 вересня. Пістрялово. Стадіон «Метеор». 600 глядачів

«Метеор» – «Севлюш» – 4:0, юнаки 1:1

Голи: Іван Жаренко 4, 74 хв., Віктор Зубанич 12 хв., Валі-Заде Муртаз 14 хв. – «Метеор».

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево).

Асистенти арбітра: Михайло Семак, Іван Попович (Іршава).

Реклама

Делегат ФФЗ: Ласло Качур (Ужгород).

Попередження: І.Буряс, М.Скунц – «Севлюш».

Вилучення: не було.

Невдача у минулому турі наклала свій відбиток на гру виноградівців. Уже до 15 хв. три м’ячі побували у воротах гостей. Початок розгрому поклав форвард метеорівців Жаренко. Розпочату справу продовжили Зубанич та легіонер «Метеора» Валі-Заде. Після такого початку пістрялівці скинули оберти, намагаючись грати футбол у своє задоволення, що, до речі, у них непогано виходило. Виноградівці намагалися бодай провести м’яч престижу, але захист господарів діяв надійно. У другому таймі Жаренко провів 4 гол, на що гості не змогли відповісти жодним. Як показав цей матч, «Метеор» демонструє хорошу гру і буде вести суперечку з ФК «Мукачево» за четверту сходинку в турнірній таблиці. Спад «Севлюша» ще не завершився і ще не відомо, чи «Верховина» не залишить позаду себе грізний колись «Севлюш».

Інші матчі цього туру принесли такі результати: «Верховина» Міжгір’я – «Ялинка» – 1:0, юнаки 1:2, «Поляна» – «Боржава» – 2:0 (6:1), «Мукачево» – «Ф.Медвідя» – 4:0 (після першого тайму команда новодавидківців не продовжила гру).

У цьому турі кращий бомбардир чемпіонату Богдан Костик провів два голи, збільшивши свою перевагу над переслідувачами. Сьогодні на його рахунку 25 голів.

Джерело: Газета "Спорт Тайм"

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно