Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

«Сокіл» розправив крила, а «Колчино» розгромило «Ліку»

«Сокіл» розправив крила, а «Колчино» розгромило «Ліку»
Хоч перше коло чемпіонату Мукачева з футболу – 2010 завершилось 22 липня, та минулого тижня команди...

Хоч перше коло чемпіонату Мукачева з футболу – 2010 завершилось 22 липня, та минулого тижня команди грали відкладені матчі. Вони не змінили розташування команд у таблиці, але вболівальники стали свідками кількох несподіваних результатів.

ВІДЕО ДНЯ

Знову здивували «соколята». Нагадаю, що 7 турі вони дотиснули потужний «Парадокс» –3:2. А в перенесеній грі 5 туру перед їх натиском не встояв «Легіон». Певний час військові тримали удар. Та коли їх основний воротар отримав травму і у ворота став польовий гравець, «Сокіл» здобув бажану перемогу – 1:0. Ще в одні відкладеному матчі 5 туру гравці «Колчино» сенсаційно перемогли «Ліку». Вони з перших хвилин захопили ініціативу і вколотили три сухі м'ячі у ворота суперника. «Ліка» відквитала один гол, але «колчинці» відновили перевагу – 4:1. До кінця гри їх суперники забили ще один м'яч і встановили остаточний рахунок – 4:2 на користь «Колчино».

Найпринциповіший двобій відбувся в перенесеній грі 6 туру «АВК» – «Мобіл». Перший тайм активніше розпочали «мобільні». Вже на 15 хвилині атаку лівим флангом завершив потужним ударом в праву дев'ятку їх форвард Роланд Андрела, та воротар відбив шкіряного. «Кондитери» одразу відповіли ударом з меж штрафної півзахисника Йосипа Бундаша в правий нижній кут, але воротар стрибнув і забрав м'яча в руки. На 19-й хвилині форвард «Мобіла» Віктор Тишкович вийшов віч-на-віч з воротарем, але не влучив у рамку воріт. Через 6 хвилин простріл в Віктора Тишковича з лівого краю в штрафній замикав Сергій Кампов, та з п'яти метрів пробив вище перекладини. Другий тайм активніше розпочали гравці «АВК». Так на 48-й хвилині Йосип Бундаш замкнув простріл з правого краю і зробив рахунок у грі – 1:0. Суперники кинулись відігруватись, та через 5 хвилин пропустили контратаку і змушені були порушити правила у власній штрафній проти Сергія Ільїна, за що отримали пенальті. Капітан «кондитерів» Олександр Переста поклав воротаря в правий, а шкіряну кулю в лівий кут – 2:0. За п'ять хвилин до завершення гри форвард «АВК» Едуард Кекер влучив в перекладину воріт суперника. «Кондитери» перемогли – 2:0 і утвердились на 2-й сходинці.

Джерело: Міська газета "Мукачівська Ратуша"

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно