Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Наші боксери готуються до чемпіонату Європи

Наші боксери готуються до чемпіонату Європи
З 31 травня до 7 червня в місті Керч проходив чемпіонат України з боксу серед школярів 1996-1997 років народження. На змаганнях проводився відбір боксерів у збірну команду України і на участь в...

З 31 травня до 7 червня в місті Керч проходив чемпіонат України з боксу серед школярів 1996-1997 років народження. На змаганнях проводився відбір боксерів у збірну команду України і на участь в Чемпіонаті Європи, який пройде 19 липня в Болгарії у м. Ямболь. Збірна Закарпаття в складі чотирьох боксерів – Михайла Печори, Віктора Небала, Йосипа Феки і Роберта Мартона на чолі з тренером Віталієм Урбаном показала хороші результати. Спортсмени «викладались на повну», адже підростаюче покоління дуже швидко прогресує. Роберт Мартон із спортклубу «Файт» посів перше місце і включений в збірну команду. Є шанси взяти участь в чемпіонаті у Ямболі у Михайла Печори із спортклубу «Барс» і Йосипа Феки з спортклубу «Рукавичка». Хлопці зайняли другі місця у своїх вагових категоріях.

ВІДЕО ДНЯ

Також нещодавно в Мукачеві проходили у спортклубі «Рукавичка» обласні молодіжні ігри з боксу хлопців 1992-1993 р.н. На них боксер «Барсу» Іван Ільчук у ваговій категорії 69 кг посів перше місце.

З 25 до 28 червня у спортивно-оздоровчому комплексі «Електрон» в Івано-Франківську проводився всеукраїнський турнір з боксу, присвячений Дню молоді, в ньому взяли участь шість боксерів Закарпаття – кандидати у майстри спорту Євген Костів, Сергій Клюса, Іван Ільчук із спортклубу «Барс», Михайло Ількович, Юрій Томащук – із ДЮСШ м. Рахів та Ілля Жердєв з Ужгорода. Серед дорослих у своїх вагових категоріях Євген Костів й Ілля Жердєв посіли другі місця. Серед молоді Юрій Томащук теж був другим, Михайло Ількович виборов «бронзу».

Реклама

Керівництво клубу дякує тренерам за роботу з боксерами і за підготовку до наступних виїздів, які незабаром відбудуться.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно