Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Звання найсильнішого богатиря Мукачева виборов Євген Жеребак

Звання найсильнішого богатиря Мукачева виборов Євген Жеребак

Звання найсильнішого богатиря Мукачева виборов Євген Жеребак
З нагоди Дня молоді на центральній площі міста над Латорицею відбулося цікаве й видовищне спортивне дійство - турнір "Мукачівський богатир". Звання найсильнішого богатиря Мукачева виборов Євген...

З нагоди Дня молоді на центральній площі міста над Латорицею відбулося цікаве й видовищне спортивне дійство - турнір "Мукачівський богатир". Звання найсильнішого богатиря Мукачева виборов Євген Жеребак

ВІДЕО ДНЯ

За словами Михайла Лабоша, з кожним роком багатирський турнір стає все популярнішим. І приємно зазначити, що ряди закарпатських силачів постійно поповнюються. А змагання є ще одною чудовою нагодою продемонструвати їх майстерність і волю до перемоги.

Окрім грошових винагород, учасники турніру нинішнього року змагалися й за право носити титул "Мукачівський богатир - 2010". Для цього їм довелося брати участь у кількох конкурсах. Зокрема, перевертання шин, носіння валіз вагою 220 кілограм, витяг ваги на кість тощо. Кожен з виступів викликав цікавість серед чималої кількості глядачів, які в День молоді зібралися в центрі міста.

Реклама

- Закарпаття завжди славилося богатирями, - зазначив, звертаючись до присутніх, мер Мукачева, Золтан Лендєл. - Яскравий приклад - постать нашого відомого земляка Кротона Фірцака, який на спортивних аренах Європи і США демонстрував, що таке справжній карпатський силач. Приємно, коли молоді краяни підтримують ці славні традиції.

У нелегкій боротьбі звання найсильнішого нинішнього року виборов мукачівець Євген Жеребак. Він та усі учасники турніру отримали цінні подарунки і грошові премії.

Реклама

На завершення змагань закарпатські силачі закликали молодь краю займатися силовими видами спорту і дотримуватися здорового способу життя. Відтак попробувати свої сили у богатирських змаганнях зміг кожен з глядачів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно